HC Revolution

Lauantai-ilta ja jotkut jaksaa viettää iltansa kiekossa… HAHA! no jos tässä totta puhutaan, niin taidan itsekkin siellä olla…

ENNAKKO:
Ylämummot lähtee meizzin tekemän logon voimalla hakemaan kotivoittoa HC Revolutionista. Alkukausi ei ole sujunut ihan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta voipi olla nyt korkea aika muuttaa kurssinsa nousuun. Tulivoimaa löytyy ja muutenkin nimekäs sakki…

HC Revolution ottelun pienoinen ennakkosuosikki. Kausi on sujunut kohtuu hyvin ja Revot on sarjataulukossa neljäntenä. Itselle vähän tuntemattomampia nimiä, kun YM:n lauma, mutta varmasti iskukykyinen joukkue.

Veikkaus:
Nimekäs YM taitaa viedä tämän taiston 4-2.

1/3
-30s kiekkopelataan YM:n maalinedustalla vapaana olevalle jusalle, mutta haske nappasee vedon kii
-1min setä passaa Femmalle onen pienestä kulmasta, mutta haske torjuu.
-2min Mummoilla ote pelistä. mm.Bartekilla hyvä vetopaikka.
-2.5min Femma laukoo kaukaa vaarallisesti, mutta räpsä heiluu
-3min juz katkasee YM:n passipelin ja avaa jusaan melkeen läpi, mutta setä on siellä missä pitääkin ja blockkaseekin jusan poes.
-4min juz onkii hyvän vetopaikan, mutta veto kopsahtaa päin setää
-2vs1 Bartek & Beni vs Mäiske… Beni saa vapaan paikan oikeealta reunalta, mutta laukoo huti
***5:23 0-1 by jusa_66 (juz - Wilperi)::juz passaa vetopassilla sivulta tolpalle ja jusa iskee maalin.

***YM saves:1, poss:54%
***REVO saves:6, poss:45%

******ERÄSTÄ:
Erä oli suhkot tasainen, mutta mummot sai hyökkäyksistä paremmin haettua vetopaikkoja. Mummoilla oli 2-3 hyvää tekopaikkaa, mutta ei maistunut. REVO sai kaksi kutia, josta toinen upposi. 1-0 Revolle ekan erän jälkeen.

2/3
-10s Beni puolittain läpi ja vetää päin haskea
-30s Bartek härnää molkea
-1min Femma iskee vetopassin maalille ja Bartekilla edessä tyhjämaali, mutta haske hyppää ihmeellisesti eteen ja pelastaa tilanteen
-2min YM:llä ote pelistä… setä yrittää s.viivalta kutia maalille, mutta ei mene.
***2.09 1-1 by M.Bartek (Beni - Femma)::Beni passaa Bartekin vapaaksi maalin edustalle ja vanha konkari ei siitä erehdy.
-2min Benillä heti perään paikka laukoa, mutta ei mene.
-3min Bartek härnää jälleen mokea.
-3,5min Revolla hyvä tilanne… Wilperillä vetopaikka ja maalin edessä hyvä maski, mutta ohi menee
-3.5min Bartekilla tyhjät edessä, mutta REVOn paikit on hyvin hereillä.
-4.5min Beni pyörii kiekon kanssa YM:n siniviivalla ja juz riistää kiekon ja pääsee läpi. Haske nappasee juzin vedon.
***4:58 1-2 by juz (jusa_66 - Mäiske)::jusa passaa juzille onen ja siellä!

***YM saves:5, poss:54%

YM painosti hyvin päälle koko erän. Erän alussa Bartek pisti ottelun tasoihin, mutta muut tilanteet ei tuottanut tulosta. REVO sai ensimmäistä erää enemmän vetoja aikaseks maaliakohti. juz epäonnistu parikertaa hyvästä paikasta, mutta sai lopulta limpun häkkiin ja REVO pääs pienoiseen karkuun.

3/3
-1min Bartek pyöri laidassa kiekon kanssa, passas Femmalle viivalle meni maskiin, mutta Femman kuti ei napsahtanut nappiin.
-2min hyvää peliä päästä päähän. Molemmilla jonkinmoisia tilanteita.
-3min YM:n peli näyttää hyvältä, mutta REVOn nelikko puollustaa hyvin!
-3.5min Setä saa aloitusvoiton ja pääsee vetopaikkaan, mutta REVOn molari on hereillä
-4.5min juz saa vetopaikan, mutta setä peittää vedon hyvin.
-5min YM painostaa kovaa ja hakee tasoitusmaalia.
-5min Beni härnää vähän mokee
-5min YM voittaa aloituksen ja setä pääsee Bartekin kanssa hyvään tekopaikkaan, mutta REVOn maalivahti kestää
-5min Femma kiekon kanssa oman maalin takana ja jusa_66 karvaa hyvin ja riistää kiekon. Kunnon maalinteko paikkaa ei kuitenkaan synny

***YM saves:2, poss:62%
***REVO saves:7, poss:37%

Mummot haki kovasti tasoitusta, mutta REVOn nelikko pakitti loistavasti! Maalivahti oli myös isossa roolissa tänään. Wilperin lausetta lainaten: maalivahti oli huikee.

***Mäiske ::Piti loistavasti mummot aisoissa. Maalivahdin paras kaveri. 0+1
**juz ::Oli aktiivinen ja haki paikkoja. 1+1
*Bartek ::Oli monta kertaa lähellä pelin ratkaisua. Pyöritti hyvin YM:n peliä ja teki 1-1 tasoitusmaalin 2.erässä. 1+1
Tuomari: Dartsu
Lisätty: 15.02.2009 00:06