Makze (0+0)
Dexterous (1+0)
Select (0+1)
viileä (0+0)

Deadlinekoittaa nelisen tunnin päästä ja tätä vauhtia kaikki ottelut saadaan pelattua! =) YM lähtee ehkä pienoisessa ennakkosuosikin asemassa, saa nähdä miten käy ->>

1.Erä

0:46
Ensimmäinen merkittävä paikka koituu FL:lle kun joukkue pääsee 3v1, mummopakki hoitaa tyylikkäästi.

2:13
Beni pääsee laukomaan suht hyvästä paikasta - ei tulosta.

Mummot saves: 3 poss 48
Leijonat saves: 7 poss 51

Yhteenveto: Energistä peliä, ihan hienoa syöttelypeliä nähtiin, mutta maaleilta vältyttiin. Kasomoa ei varsinainen peli paljoakaan kiinnostanut - pääpuheenaiheena eri sähköyhtiöiden palvelut XD

2.Erä

3:32 1-0
Lirppu Blilba Lirppu näkee maalivahdin aavistavan vasemmalle ja upottaa kiekon maaliin B-pisteeltä.

4:44
Blilballa avopaikka, vissiin lagin takia lähtee syöttö Lirpulle taakse (rannari?)

Mummot saves: 1 poss 50
Leijonat saves: 2 poss 49

Yhteenveto: Mummot pääsivät niskan päälle kun lisäsivät vauhtia ja syöttöjen laauta sekä nopeutta. Maalilla se palkittiin - nyt jännittävään viimeiseen erään.

3.Erä

2:12
viileä tykittää hyvin, maalivahti pelastaa

3:09 Keskialueella FL pääsee rakentamaan rauhassa 2v1, Dexterous möhlii harmillisesti FL:n kannalta paitsioksi sedän painostuksen ansioista.

5:30 1-1
Dexterous Select viileä Rankan maalineduspelin jälkeen Dexterous runnoo kiekon sisään.

Mummot saves: 4 poss 63
Leijonat saves 4 poss 36

Yhteenveto: Ei paljoa tapahtunut kolmannessa erässä, paits teityst Dexterousin maali! Ei niin oikeutettu, mutta jänskä peli päättyi tasapeliin kuitenkin.

Katsojia enimmillään: 26

*** Dexterous, Lirppu Maalientekijät, vähämaalisessa ottelussa he nousevat ylitse muiden