Doyle (0+3)
Tenni (0+2)
tomppa (2+0)
Daegon (3+1)

Ensimmäisen kierroksen viimeinen peli alkamassa. Uvexilla mahdollisuus vielä nousta karsintaviivan yläpuolella kierroksen lopuksi. Viimeinen pelikin hyvissä ajoin saadaan pelattua, juuri ennen deadlinen päättymistä!!!

1. ERÄ

*** 0-1 by Daegon (1+0) Doyle (0+1) Tenni (0+1)
Naps, naps, naps ja PUMM! Nätisti pelattu paikka Daegonille, jonka on helppo siirtää limppu häkkiin.

*** 0-2 by Daegon (2+0)
Vahva nousu kulmasta maalille, josta Daegon lättää kiekon pussiin joukkuetoverin kautta.

*** 0-3 by Daegon (3+0) Tenni (0+2) Blizk (0+1)
Kahdella yhtä vastaan muukalle, joka pelataan blokilla ulos ja Daegonilla tilaa viimeistellä maali läpiajosta.

Evolution Uvex pääsi heti pelin alkupuolella iskemään itsensä turvalliseen kahden maalin johtoon, jota loppu puolella vahvistivat vielä yhdellä lisäosumalla. Uvex hallitsi hyökkäystilanteita selkeästi paremmin Hockey Suomen hieman pomputellessa kiekkoa huolimattomasti.

2. ERÄ

*** 0-4 by Tomppa (1+0) Blizk (0+2) Doyle (0+2)
Ylivoimahyökkäys, jossa jää turhan paljon tilaa kiekolliselle miehelle vetää, eikä tuore mies erehdy.

*** 1-4 by Cassivi (1+0) Simelä (0+1)
Simelältä passi takamiehelle, joka laukoo etukulmaan moken liukuessa toiseen suuntaan.

*** 2-4 by Cassivi (2+0) Hymy (0+1) muukka (0+1)
Cassivi laukoo b-pisteeltä puolustajaa päin, riistää vielä kiekon ja kuljettaa maalin.

*** 3-4 by Riquelme (1+0)
Laukaus, rebound ja uudesta laukauksesta TÖÖT!

Hockey Suomi löytää peliinsä tahtia ja hallitsee erän loppupuolen tilanteita hyvin ottein päästen maalin päähän Uvexista.

3. ERÄ

*** 3-5 by Tomppa (2+0) Daegon (3+1) Doyle (0+3)
Tomppa pääsee varkain yksinläpi, harhauttaa maalivahdil valelaukauksella ja ampuu kiekon verkkoon.

Tasaista menoa päästä päähän kovalla vauhdilla ja maalitilanteita tuli liukuhihnalta, mutta maalit jäivät vain Uvexin yhteen tässä erässä. Kierroksen viimeinen peli päättynyt siis klo 23:48, aikaakin deadlineen jäi ruhtinaalliset 12minuuttia. Positiivista, että kaikki kierroksen pelit saatiin pelattua, hyvä SHL!

STARS OF TONIGTHS GAME:
*** Doyle: hyvää pelin rakentamista ja puolustuspeliä. Tärkeä mies ylhäällä ja alhaalla.
** Daegon: nakutteli tärkeitä tehoja Hockey Suomen epäonneksi.
* Simelä: kentälle tulo vaikutti Suomen poikien peliin positiivisesti. Paljon maalipaikkoja, liian vähän osumia, olisi voinut ratkaista pelin.
Tuomari: Hamrlik
Lisätty: 15.02.2009 23:51