Tilastot

RootsRoots - Evolution uvexEvolution uvex 6-3

Tehopisteet

RootsRoots
(ei pelaajia)

Evolution uvexEvolution uvex
(ei pelaajia)

Raportti
Roots
Aka (3+2)
pökäle (2+2)
Stomme (1+2)
Hamrlik (0+0)


Evolution uvex
Doyle (0+0)
moneys (0+1)
Tenni (2+1)
Daegon (0+2)


1. erä
Ja näin lähtee käyntiin shl liigan huikea kamppailu, roots vs evolution. Ottelun alkuhetkistä evot lähtee painamaan päälle ja yleisössä on villi meininki. hamrlik käynnistää hyökkäystä mutta moneysin johdolla evot hoitaa tilanteet. Seuraavassa tilanteessa doylen passista tenni pääsee kokeilemaan mutta ei uppoa. Heti perään Aka iskee rootsille avausmaalïn komeasta passista. Heti perään evolution tulee kauniilla kuviolla jonka päätteeksi tenni niittaa tasoituksen. Evolutionilla on erittäin vahva vaihe pelistä ja homma pyörii rootsin päädyssä. Hirvittäviä tilanteita puolin ja toisin, siellä pääsee mm stomme testailemaan tolppien kestävyyttä. Jälleen aka asialla kun pökäleen syötöstä verkko väräjää ja peli on rootsille 2-1. Haske ei ehkä ihan parhaimmassa terässä ole evolutionilla.

1-0 Aka
1-1 Tenni (moneys - Daegon)
2-1 Aka (pökäle)

2. erä
Laiskis sekoittaa pakettia ventrilon välityksellä. Homma jatkuu taas todellisuudessa ja stommen passista pökäle nakkailee 3-1 lukemat tauluun. Roots pelaa varmaa passipeliä ja puolustuspeli on tiukkaa. Seuraavassa tilanteessa moneys blokkii roots hyökkäystä mutta sieltä pääsee pökäle vapaasti nousemaan, mutta uskomaton hasek seivailee tilanteen.
<PYÖVELI> as u like
oeoeoe, aka iskee kypärätemppua pöytään pökäleen passista. Mikä mies on Aka??? Jostain syystä alkanut maalijyvä löytyä rootsilla.

3-1 pökäle (Stomme - Aka)
4-1 Aka (pökäle)

3. erä
Laiskis uhoaa vaihtaa jengiä, kuka uskoo kuka ei. Tarjoon kaljat jos näin käy, saadaan paree pakq tilalle. Roots haistelee tilanteita mutta kilpistyy evon puolustukseen. Hamrlik on armoton lukko rootsin puolustuksessa, siellä loppu kumppanien temput kesken. Hetkeä myöhemmin tenni tulee vanhurilla ja niittaa maalin kattoon. Rooooootsi myllyttää ja sieltä pökäleeen armotoon pommi. Laidasta lähtee sellainen mälli että ei ole hetkeen shl kartalla nähty. Pakkien siniviivamällit on aina pelin suola. pökäle iskee pelin 5-2 lukemiin. Tässä pelissä ehdoton kuningas on ollut aka. Jälleen tulee rots akan passista iskee stomme taululle lukemat 6-2.

4-2 Tenni
5-2 pökäle (Stomme)
6-2 Stomme (Aka - pökäle)
6-3 Doyle (Tenni - Daegon)
Tietoja
Tuomari: Norski
Lisätty: 01.03.2009 01:01
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.