Alkamassa ottelu Evot vs Mummot! Varmasti tulossa tasanen vääntö tulossa..

<Blilba> 2-1.. Tai no lirppu tekee 4 eli 2-4

Eka erä!
00:48 Beni lagaa ja buuttaa kiekon.
01:16 Beni palaa takasi ja ottelu on valmis jatkumaan!
01:40 Evoilla hyvä paikka mutta veto suuntautuu suoraan hasekin logoon!
02:00 Jälleen evoilla hyvä paikka tehä johtomaali mutta ei maistu ja hasek pompottaa kiekon tolpan viereen mistä mummo pakit hoitaa kiekon poissa.
02:40 Femma pääsee yrittään pisteeltä vetoa mutta evoillakin ykkös veska maalinsuulla joka ottaa kiekon vaivatta kiinni!
04:20 Femma-Lirppu pyörii hyökkäys päässä ja lirppu pääsee laukomaan mutta haske nappaa jälleen kiekon kiinni!
04:53 0-1 Femma (Beni, Lirppu)
Benin raiBmainen vetopassi kulmasta löytää takatolpalle nousseen Femman jolla on helppo työ siirtää kiekko reppuun!
05:55 Femma ja Lirppu pääsevät 2vs1 hyökkäykseen mutta veska on jälleen hereellä!

Eka erä pelattu savesit: 2-3 ja possit 42-57
Erittäin tasanen erä jossa molemmilla oli omat paikkansa tehdä maali mutta tällä kertaa mummot pääsivät hyödyntämään yhden paikoistaan eli tilanne toiseen erään lähdettäessä on 0-1 mummoille! Naippa on omassa bad kisassa evo pakin kanssa tasa tilanteessa 2-2.

Toinen erä!
00:50 Lirppu puolittain läpi, hakee Benin toisesta aallosta mutta evo pakki kerkee hakemaan kiekon Benin lavasta ennen Benin vetoo.
01:22 Naippa bad!
02:01 Naipalle jälleen bad! HUIGTA!
02:55 Lirppu tarjoilee takatolpalle Femmalle, joka sutii kiekon ohi maalin.
03:56 0-2 Femma (Lirppu, Naiminen)
Naiminen avas hyvin omista lirpulle siniviivalle joka jatkoi kiekon Femman yksinläpi.. Eikä Femma erehdy!
05:35 Hyvä kuvio evolutionilla hyökkäys päässä. Vetoi kuitenkin kilpistii mummo pelaajaan.
05:41 0-3 Lirppu
Vastahyökkäyksestä Lirppu tulee b-pisteen tuntumaan ja ampuu kiekon takakulmasta sisään!
05:50 Beni pelaa kiekon omanpään siniviiva alotuksesta suoraan Naimisen läpi jonka laukaus on kuin jonkun tulehtuneen käpylehmän! Ja veska nappaa kiekon räpylään!

Toinenkin erä pelattu! savesit: 4-2 ja possit: 38-61
Tämä erä oli jo hienokseltaan mummojen hallintaa. Evoilla toki oli muutamia hyviä hyökkäyksiä mutta kun ei maistu niin ei maistu! Tästä on hyvä lähteä pelamaan viimeinen erä alta pois.

Kolmas erä!
00:18 1-3 Tenni (Tomppa, Daegon)
Siinä evot pääsi 2vs1 hyökkäykseen mistä Tenni ei enää erehtynyt, vaan sijoitti kiekon tarkasti takakulmaan!
01:40 Tenni nouC hienosti kulmasta maalin eteen ja pääsee laukomaan, mutta veska nappaa kiekon kiinni!
02:32 2-3 Tomppa
Femma zippailee kiekkoa maalintakana, Tomppa kiittää ja kiertää vanhanaikaisella kiekon maalin. Tämähän menee jännäksi!
03:26 2-4 Lirppu
Mummot myllyttää hyökkäyspäässä Benin johdolla hienosti. Lirpulle pelataan kiekko joka liimaa pakin ohi ja iskee kiekon maaliin! Ratkaisun makua?
03:42 2-5 Lirppu (Naiminen, Beni)
Jälleen sama mies nousee b-pisteen tuntumaan ja katsoo vapaan tilan etukulmasta ja sijoittaa kiekon millintarkasti sinne!
04:25 Evolutionin hyökkääjä pääsee nousemaan vapaasti maalintekopaikkaan, veto lähtee ja hasek torjuu vaivoin kilpikädellään kiekon maalin viereen!
05:25 Taas evolution hyökkääjä maalintekopaikassa mutta mummopelaaja (Naippa?) ehtii kiekon eteen.
05:35 Tomppa pääsee tykittään tulisesti, mutta kiekko viuhuu maalin ohi!
05:59 Lirppu ja Femma onessa. Lirppu passaa Femmalle joka laukoo ja TÖÖT SUMMERI SOI ENNEN KUIN KIEKKO YLITTÄÄ MAALIVIIVAN!

Savesit: 4-5 Poss: 36-63
Tasainen erä mutta jos maalipaikkojen mukaan katsotaan hallinta niin evoille menee tää erä. Tänään ei maistunut. Turhautuminen näkyi myös törkeinä violentteina viimeisessä erässä missä evot ottivat parikertaa violentin maalivahdin väkivaltaisesta vastustamisesta!

Mummoille tärkeät 2pistettä pleijareita ajatellen!

*** Beni (Rakensi ottelussa erittäin hienosti paikkoja hyökkäyspäädyssä. Puolusti myös hyvin!)
** Lirppu (Ottelun ratkaisia! Kun Femmalle ei maistunut niin Lirppu nousi esiin tekemällä tärkeät maalit ja näillä mummot siis vei voiton. Hienoja passeja myöskin!)
* Tomppa (Taisteli rotanlailla evoille pisteitä joita ei tällä kertaa saanu, oli myös molemmissa evon maaleissa mukana.)
Tuomari: unQaa
Lisätty: 10.03.2009 23:28