Sunnuntai-illassa kohtaa superhyperkovan SHL-liigan jumbo ja vahvasti nousussa oleva Ylämummo. Ylämummo epäilemättä lähtee matsiin ennakkosuosikkina mutta Arsenal voi hyvinkin yllättää.

1.ERÄ

5:55 Lirppu päsee laukomaan suht hyvästä paikasta ja riparinkin, ei maalia.

Arsenal saves: 3 poss: 61%
Ylämummo saves: 0 poss: 38%

Yhteenveto: Tapahtumarikas erä ensimmäinen 6 minuuttia ei todellakaan ollut, yllättävän vaisusti Mummot lähtivät erään, itse olisin veikannut kovempaa painostusta.

2.ERÄ

0:00 Naimisella pätkäisee ja Arsenal laukoo herrasmiesmäisesti pitkää.

0:35 0-1 Lirppu M.Bartek Naiminen
Ihmeellisesti kiekko hieman pomppii maainedustalla Lirpun lapaan joka kuljettaa kiekon maaliin.

3:01 inoT pääsee 3/4 osaiseen läpäriin, mutta maalivahti torjuu oikealle puolelleen josta NB_91 on rankaista mutta Ylämummo -puolustaja katkaisee laukauksen.

4:51 1-1 Taitava inoT NB_91
Loistava maski saa maalivahdin hämilleen ja Taitava pyssyttää tarkasti.

5:08 2-1 inoT NB_91 Galvins
inoT pääsee vetopaikkaan ja etukulmasta kiekko pömpeliin.

5:17 2-2 M.Bartek Lirppu
Lirppu syöttää Bartekille b-pisteelle joka vetää kiekon vastuttamattomasti maaliin.

Arsenal saves: 2 poss: 48%
Ylämummo saves: 1 poss: 51%

Yhteenveto: Arsenal piristyi selvästi häviölle jäätyään, ja se näkyi tuloksessa. Nopeat 2 maalia käänisvät ottelun mutta loppusekunneilla Bartek sai vielä tasoituksen aikaan, joka tarkoittaa todella jännittävää kolmatta erää.

3.Erä

0:16 3-2 Taitava inoT NB_91

Taitava laukoo, maalivahti torjuu ja nopeasti Taitava onkin jo aiva maalivahdin edessä nappaamassa kiekon ja upttamalla kiekon tyhjään maaliin.

2:15 Hyvä vetopaikka avautuu Benille - ohi.

3:50 Taitava päättää 2v1 tilanteessa laukoa itse, mutta maalivahti torjuu. Hyvä päätös kuitenkin itse yrittää.

Arsenal saves: 3 poss: 55%
YLämummo saves: 4 poss: 44%

Yhteenveto erästä: Ylämummo jatkoi hieman uneliaana, ja Arsenal hyödynsi sen. Ei hirveän vaarallisia paikkoja joukkueilla kuitenkaan.

Yhteenveto ottelusta: Tässä ottelussa Arsenal ehkä ylitti itsensä, kun taas Ylämummo oli hieman unessa. Omasta mielestäni kumpi tahansa olisi voinut kuitenkin voittaa.