Beni (0+2)
Naiminen (0+1)
Femma (2+2)
Lirppu (3+2)

Alkamassa ottelu Roots - Ylämummo, josta voi tulla hyvinkin tasainen, mutta itse kallistun Ylämummon voittoon, sen verran vakuuttavasti hoidellut pelejä. Rootsilla toki mahdollisuudet voittoonkin, jos puolustavat maltillisesti ja iskevät paikoista!
Oma veikkaus: 2-4

1.ERÄ

1:31 Femma syöttää hienosti Lirpulle vetopassin b-pisteelle, tällä kertaa ei maaliin.

3:05 0-1 Lirppu Femma
Lirppu saa ajettua itselleen tilaa ja vetäisee maalivahdin aavistaessa väärään suuntaan.

4:24 Ficelle avautuu suht hyvä paikka, yllättäen tullut tilaisuus ei kuitenkaan johda maaliin.

Roots saves: 3 poss: 48%
Ylämummo saves: 3 poss: 51%

Yhteenveto erästä: Roots puolusti kurinalaisesti paineen alla, mutta kerran se murtui. Ylämummo ei ihan vielä aktiivisimmalla päällä, katsotaan tuleeko siihen muutos toiseen erään.

2.ERÄ

0:43 1-1 Sax
Sax pääsee laukomaan hyvästä paikasta, maalivahti torjuu eteensä eikä Mummopakit ehdi siivota kiekkoa pois - niinpä Sax pääsee rankaisemaan tyhjiin 1-1 tasoituksen.

2:48 1-2 Femma Naiminen Lirppu
Naiminen heittää lätyn siniviivalta maalin eteen, ja Femma zippaa kiekon sisään.

5:07 2-2 pökäle Fice Sax

Roots pääsee hienoilla syötöillä vastustajan alueelle, muuta hieno lyhyt syöttö ja pökäle saa laittaa kiekon helposti häkkiin. Mummopakit oliva ehkähieman unessa.

Roots saves: 1 poss: 36%
Ylämummo saves: 3 poss: 63%

Yhteenveto erästä: Roots pääsi hyvin rakentelemaan hyökkäyksiä, vaikka Mummot pitivät kiekkoa enemmän. Mielestäni tasainen erä, ja tasatilanteesta sitten ratkaisevaan kolmanteen erään.

3.ERÄ

2:29 2-3 Lirppu Beni Femma
Beni syöttää maalineteen Lirpulle, joka jätetty TÄYSIN yksin, ja niinpä hän saa herkutella ennen kuin siirtää kiekon maaliin.

4:15 2-4 Femma Lirppu
Kurosawa haparoi keskialueella ja Ylämummo pääsee oneen josta maali.

5:06 Lirppu pääsee läpäriin mutta maalivahti vetää pitemmän korren.

5:38 Lirppu Beni
Juuri kun ajattelin, että veikkaukseni osui nappiin Lirppu pääsee läpäriin ja tällä kertaa ei erehdy.

Roots saves: 4 poss: 43%
Ylämummo saves: 3 poss: 56%

Yhteenveto erästä&koko ottelusta: Roots oli hyvin mukana alkuerässä, mutta menetti mahdollisutensa tyhmiin virheisiin. Koko ottelun voi tiivistää näin: Ylämummo hallitsi, Roots pysyi hyvin perässä viimeiseen erään asti kunnes tipahti. Ylämummojen puolustuspelissä kuitenkin hieman sanomista, ei pysynyt skarppina koko 18 minuuttista.