Asentaja (2+0)
Aka (0+1)
Hamrlik (0+0)
Lappis (1+1)

Keskiviikkoilta jatkuu revojen juuri napattua voiton Ballitolta ja nähtäväksi jää jatkuuko voittojen tie. Tulossa varmasti maalirikas ja mielenkiintoinen peli, jos esimerkiksi avaruusgeometria ei satu nappaamaan tähän aikaan päivästä.

*** ERÄ 1 ***

00:49 1-0 juz Ahkera karvaus tuottaa tulosta, kun juz nappaa kiekon ja kiepauttaa vanhanaikaisella.
01:55 2-0 juz Sama sankari jatkaa, tällä kertaa pujottelemalla roots-puolustuksen välistä ja maalivahtikin on poissa tieltä jo tässä vaiheessa.
04:26 2-1 Asentaja (Lappis) Vuoroin vieraissa ilmiö ja Rootsit kaventavat pelin.. Harmi etten kyseistä maalia nähnyt :(

REVO - RTS
Torjunnat 2 7
Hallinta 52 47

Kaikenlaista menoa ja vilskettä riitti. Revot hakivat ratkaisuja selkeästi enemmän, mutta eivät vielä pitkälle kerinneet.

*** ERÄ 2 ***

10:04 3-1 juz (Wilperi, Jusa_66) Team juz pääsee ylivoimahyökkäykseen josta juzin syötön kautta Wilperin tolppavedolla juz tunkee itsensä kiekon kanssa maaliin.

REVO - RTS
Torjunnat 4 4
Hallinta 46 53

Joukkueet saivat peleistään kiinni toiseen erään tultaessa ja ottelu tasoittui huomattavasti. Rootsien mahdollisuudetkaan eivät ole vielä kadonneet minnekään.

*** ERÄ 3 ***

12:13 3-2 Asentaja (Aka) Siitä lähtee Roots-nousu…
12:21 3-3 Lappis … Ja heti se jatkuu, kirjoittelu tosin peitti näkymän kummankin maalin aikana.
Aktiivista violent behaviorien keräilyä
17:55 4-3 Jusa_66 (juz, Mäiske) Mäiske katkaisee kiikariputkensa ja juz vapauttaa jusalle vetopaikan ja niukasti ennen pelin loppua Roots-liike kaadetaan.

REVO - RTS
Torjunnat 4 3
Hallinta 49 50

Revojen ote karkasi erän alkuun ja rootseilla oli paikkoja jopa mennä ohi, mutta herkän hetken aikana eivät vihertävät tehneet tarpeeksi montaa häkkiä ottaakseen voiton.