naapi (4+1)
Grip (1+3)
joonas (0+1)

1. erä:

0-1 naapi (Grip) naapi karvaa rajusti kiekon pois naimiselta kulmassa. Naapilla on helppo työ käydä laittamassa kiekko reppuun.

0-2 Grip (naapi, joonas) Gripille avautuu tyhjät maalin eessä, jonka päätteksi hän viileästi kuljettaa pikkumustan taas pussiin.

1-2 Femma (Lirppu, Naiminen) Hyvän pyörittelyn päätteeksi Femma kaventaa tilannetta.

Ylämummo saves: 2, poss: 72%, points: Femma 1+0 Naiminen 0+1 Lirppu 0+1

Ballito saves: 12, poss: 27%, points: naapi 1+1 joonas 0+1 Grip 1+1

Niinkun tilastot kertovat, Ylämummo pyöritteli pääosin tätä erää. Mutta Ballito kykeni tekemään omista hyökkäyksistään paremmin ja näin johtaa peliä ensimmäisen erän jälkeen.

2. erä:

-Maaliton-

Ylämummo saves: 1, poss: 60%, points: Femma 1+0 Lirppu 0+1 Naiminen 0+1

Ballito saves: 4, poss: 39%, points: naapi 1+1 joonas 0+1 Grip 1+1

Ylämummoilla edelleen parempi ote pelistä, mutta Ballito sai luotua pari vaarallista paikkaa. Femma - Lirppu kaksikko on pidettävä aisoissa mikäli Ballito haluaa ottaa pisteet kotiin.

3. erä:

2-2 Femma (Beni, Naiminen) Beni pyöräyttää kiekon maalintakana nopeasti Femmalle, jolla on suora vetopaikka ampua kiekko maaliin.

2-3 naapi (Grip, Weezy) Grip syöttää naapille maalin eteen, joka ei tilanteessa erehdy.

02:37 *** violent behavior by Lirppu

2-4 naapi ottaa ratkaisijan roolia näyttäessään kuinka vanhanaikainen tehdään.

2-5 naapi (Grip) Naiminen mokaa siniviivalla päästäen Gripin ja naapin 2vs0 tilanteeseen.

Ylämummo saves: 5, poss: 59%, points: Beni 0+1 Femma 2+0 Lirppu 0+1 Naiminen 0+2

Ballito saves: 5, poss: 40%, points: Weezy 0+1 naapi 4+1 joonas 0+1 Grip 1+3

Ylämummo koittaa kuin koittaa saada väkisin tasoitusta. Hermot eivät kumminkaan kestäneet loppuun asti ja Ballito kykeni ottamaan erän omiin nimiin.