02:13 1-0 Shang, Nabu, James
kulmasta passi maalin eteen shangikselle joka tykittää maaliin

apilat saves: 4 poss: 44%
jellonat 3 55%

Lähinnä clovereitten hallinnassa meni eka erä. Hyvin liikkui kiekko jellonillakin, mutta laadukkaita maalintekopaikkoja ei juurikaan tarjoutunut. Cloveresseilla sen sijaan pari hyvää paikkaa rankaista.

2/3

02:22
Nabu kusee omassa päässä, mutta Läski Salosen leveys onneksi riittää tilanteessa ja estää katastrofin tapahtumasta.

apilat saves: 2 poss: 55%
jellonat 3 44%

Cloversien hallinnalla jatketaan. Hyvin pelaavat cloversien jannut kaikki maalintekopaikat pois jellonilta. Ainoastaan yksi potentiaalinen rankaisupaikka tarjoutui tuon Nabun kiekonmenetyksen myötä ja kun siitä ei pystyneet jellonat rankaisemaan, niin samat 1-0 lukemat pysyvät taululla kolmanteen erään mentäessä.

3/3

apilat saves: 1 poss 43%
jellonat 3 56%

Tiukka vääntö kaikenkaikkiaan. Cloversit teki sen tarvittavan maalin ja Jellonat eivät päässeet tolppaa lähemmäksi tällä kertaa. Ei Cloversseillekkaan vikassa erässä juurikaan tekopaikkoja tarjoutunut, mutta yksi maali riitti voittoon tällä kertaa.