NightmareNightmare - Kauniit ja RohkeatKauniit ja Rohkeat 0-3

NightmareNightmare

Kauniit ja RohkeatKauniit ja Rohkeat

Nightmare - Kauniit ja Rohkeat

Erittäin mielenkiintoinen matsi alkamassa 21:20 kun painajaiset kohtaavat kaunarit. Odotan itse henkilökohtaisesti matsilta painajaisten pyöritystä ja kaunareiden koittaen rauhoittaa peliä ja nousta hitaasti mutta varmasti.

*** PEROID 1/3 STARTING

Ensimmäisillä minuutilla TylerDG ottaa jäähyn kun Lupsahuk on läpi ja bläksmith rankaisee 1:07.

Racex avaa upeasti ja lupasuk ja bläksmith ovat 2v1 tilanteessa mutta Dickinson hoitaa kylmän viileästi.

Erässä ei ollut pahemmin maalin tekopaikkoja koska molemmat joukkueet sumputtivat todella paljon (kaunarit hieman paremmin). Erityismaininta bläksmithille ensimmäisestä erästä. Armeijasta huolimatta todella hyvin pelasi ja jakeli passeja kovaan tahtiin.

*** PEROID 2/3 STARTING

busterin tuleminen pelii auttoi Nightmarea saamana pelistä kiinni ja kaksi kertaa busterin tarjoilusta WyiZäri onnistunut saamaan tolppaan. (toinen vanhanaikaisesta). Kaunareiden eka veto pelissä menee päin mokea. mutta bläksmith klaaraa homman kotiin. 0-2 peli. Itseäni hieman harmittaa painajaisten puolesta kun paljon pyörittäivät ja kaunarit sumputtivat, mutta ei maalia. Ja sitten tuo kaunareiden ensimmäinen kunnon hyökkäys ja maali.

*** PEROID 3/3 STARTING

Kaunarit aloittavat selvästi pirteämmin kuin toisen erän. Pystyykö painajaiset enään nousemaan tasoihin ja ohi? Ei hyvältä näytä, TylerDG taas jäähyllä ja siitä rankaistaan. Hamrlik pistää komian näköisen maalin. Sitten joutuu bläksmith jäähylle, mutta tahmeaa on painajaisten pelaaminen. Kaunareiden peli on aivan sekaisin, pääse edes siniviivan yli ylivoimalla. Painajaiset häviävät 0-3. Toinen erä oli ainoastaan edes "jonkun" näköistä peliä painajaisilta. Kaunarit pelasivat tasavahvasti läpi ottelun ja ansaittu voitto.

*** Racex:ille melkeinpä pakko antaa noin upeasta puolustuksesta kolme tähteä.
** bläksmith Pelasi ERITTÄIN hyvin mitä odotin. Luulin että armeija on syönyt miehen kuntoa mutta jätkähän oli ihan pitelemätön
* buster oli ainut kuka sai edes jotain aikaa painajaisilla.

Päivän lammas: Dumontin peli oli hirveää yksinyrittämistä koko ajan. Itse en olisi halunnu pelata dumon kanssa hyökkäyksessä tässä pelissä.