RootsRoots - LöylynheittäjätLöylynheittäjät 8-1

Kokoonpanot:

Roots: Gold, Icon_, Lappis, Sax, Insonium

Löylyt: Armoton, Afrokeke, Kapis, Iso-T

*** PERIOD 1/3 STARTING

Erän alku mennään tasaisisa merkeissä. Kuitenkin ajassa 3.44 Gold viimeistelee maalin, johon syöttäjiksi merkitään icon_ sekä Sax.. Hetki myöhemin sama kaveri viimeistelee aamunpäivän toisen osumansa, ja tämä tapahtuu lappiksen syötöstä.. Erä oli muuten aika tasaista vääntöä, mutta löylyt eivät saaneet maalia aikaan.. Poss meni kuitenkin rootsille 52% - 47%'

***PERIOD 2/3 STARTING

Gold on selvästi tulessa tässä aamupäivän pelissä, ja ajassa 2.13 hän viimeistelee jo aamun kolmannen osumansa! Syöttäjinä tähän toimii lappis (0+2) sekä Icon_(0+2).. Minuutti myöhemmin Roots karkaa jo 4-0 johtoon, tällä kertaa maalin tekee insonium ja syöttäjänä Lappis(0+3) Puoli minuuttia tästä eteenpäin tekee löylyt kavennuksen 4-1, maalista vastasi Kapis. Maaleja syntyy kuin liukuhihnalta, ja vain 20sek myöhemmin roots iskee jo murskaavat 5-1 numerot taululle.maalista vastasi insonium ja syöttäjänä Lappis.. Alle minutti on jälleen pelattu, kun myös insonium saa kolme maalia täyteen.. Tilanne siis 6-1 Rootsille.

***PERIOD 3/3 STARTING

Kolmanteen erään lähdetään siis rootsien murskaavalla 6-1 johdolla.. Ajassa 3.30 Tulee taululle jo 7-1 luvut, ja maalin viimeistelee Lappis saxinsekä iconin syötöistä.. Vain 7sek myöhemmin tulee numerot 8-1, maalista vastasi Sax ja syöttäjinä toimi inso sekä icon_ . Enempää maaleja ei onneksi tuomarin mielestä nähty, ja ensimmäisen erän jälkeen pelihän oli täysin Rootsin hallintaa..

Tähdet:

*** Insonium (Tuli kentälle vasta toisessa erässä, pelasi huikean pelin ja nosti varmasti koko joukkueen itseluottamusta.)

** Lappis (Puolusti perus varmasti antamalla huimia syöttäjä, sekä piti rootsin ala päätä pystyssä heikkoina hetkinä..)

* Gold (Aloitti pelin vahvasti tekemällä kolme maalia. Hiipui kuitenkin toisen erän aikana mutta pelasi silti hyvin.)