Chile (0+1)
Subaru (0+0)
houska (0+2)
Uuttu (1+0)

Luvassa on erittäin tiukka ottelu ja todellista playoff-kiimaa!!! Nemesiksellä on mahdollisuus katkaista sarja. Puolestaan Anaheim hakee ensimmäistä voittoa. Edelliset pelit ovat olleet kovaa puolustamista ja maalit ovat olleet harvassa, jatkuuko sama tahti vai pistääkö jompikumpi maali-iloittelut pystyyn? Jos Nemesis-puolustuksen kulmakivi Metropoli pystyy pelaaman pelissä omalla tasollaan, on Anaheimillä suuri urakka saada edes kiekkoa maaliin. Jos Anaheim aikoo voittaa, on Decon ja Chilen onnistuttava erinomaisesti.

1.erä

2:32 1-0 Jonte - Jope karvaa ja tarjoilee maalin eteen Jontelle. Jontte laukoo ensiksi sivuverkkoon, mutta saa kuitenkin kiekon siirrettyä vielä maaliin.

4:26 1-1 Uttu (houska) - Uttu pujottelee Nemesis-puolustuksen toimiessa pujottelukeppeinä läpi ja iskee kiekon takakulmasta sisään.

Hallinta: 54% - 45%
Torjunnat: 2 - 3

Ensimmäinen erä oli hyvin tasainen. Molemmilla joukkueilla oli muutama maalipaikka, joista syntyi kaksi maalia. Näytti, että Nemesis ottaa ohjat heti käsiinsä Jonten maalin myötä, mutta Uttu nosti Anaheimin mukaan vahvalla yksiläsuorituksellaan. Nemesiksellä oli erän viimeisellä minuutilla pari loistopaikkaa, mutta Jopen ohjaus päätyi ylärimaan. Näin ollen erätauolle mentiin lukemissa 1-1.

2.erä

2:38 1-2 Deco (Chile , houska) - Chile tarjoilee Decolle, joka pääsee yllättävän vapaasti iskemään takakulmaan johto-osuman.

Hallinta: 47% - 52%
Torjunnat: 2 - 7

Nemesis pyrki laukomaan paljon Anaheimin vahvan sumpun vuoksi, mutta Anaheim teki kuitenkin erän ainoan maalin. Deco pääsi laukomaan Nemesiksen puolustuksen hiukan hölmöiltyä kiekon takakulmaan. Nemesiksellä oli vaikeuksia saada hyviä maalipaikkoja. Ensimmäisen erän tapaan erän viimeisellä minuutilla molemmissa päissä oli loistopaikkoja, mutta maaleja ei enempää nähty, joten toiselle erätauolle lukemissa 2-2.

3.erä

0:45 2-2 Metropoli (Jonte , Jope) - Metropoli siivittää tarkalla kudilla Nemesiksen taisteluun mukaan.

Hallinta: 49% - 50%

Nemesis aloitti erän väkevästi, kun Metropoli tasoitti ottelun heti erän ensimmäisellä minuutilla. Anaheimilla oli maalin jälkeen pari paikkaa mennä johtoon, mutta viimeinen silaus puuttui. Erän viimeisellä minuutilla Jontella on paikka viedä Nemesis johtoon Jopen upeasta zipistä takakulmalle, mutta Jonte ei osu kiekkoon. Maalia ei kuitenkaan saatu aikaan, joten ratkaisua joudutaan hakemaan jatkoerästä/jatkoeristä.

1. jatkoerä

maaliton

Hallinta: 53% - 46%
Torjunnat: 2 - 6

Jope laukoo hanakasti ensimmäisellä minuutilla takakulmaa kohti, mutta hasek pelastaa. Heti perään Jopella taas loistava paikka, mutta kiekko 100 metriä maalin ohi. Tärisee, tärisee. Nemesiksellä 4 vetoa kohti maalia ensimmäisen minuutin aikana. Metropoli hermostuu ja käy myllyttämässä maalivahtia ja muistuttamassa tehdystä diilistä. Decolla on paikka iskeä b-pisteeltä, mutta laukausta pysähtyy maalivahdin suojuksiin. Anaheim vaihtaa Utun houskan tilalle viimeiselle minuutille, tuleeko Utusta ottelun ratkaisija? Viimeisellä minuutilla ei Uttu eikä kukaan mukaan tehnyt maalia, joten trilleri jatkuu toisessa jatkoerässä. Tunnelma on hyvin kireä ja Deco uhkailee Metropolia: "jos kerrankin kosket vielä tohon molariin metro niin oot sueraavassa vaihossa pelikyvytön."

2. jatkoerä

4:16 3-2 Jonte (Metropoli , aar0n) - Jonte zippaa takakulmalla ja Jope ohjaa kiekon pömpeliin.

Chile yrittää iskeä siniviivalta, mutta turhaan, maalivahti on valppaana. Heti perään Uttu yrittää iskeä etukulmasta, mutta Hasek on Hasek. Erän pari ensimmäistä minuuttia on vahvaa Anaheimin hallintaa ja maalipaikkoja syntyy liukuhihnalta, mutta viimeistely ontuu. Kuten yleensä käy, jos et tee, kaveri tulee ja tekee. Jonte heittää takakulmalle ja Jope ohjaa kiekon sisään. Näin ollen Nemesis etenee jatkoon otteluvoiton 3-0. Onnittelut!

IS-tähdet:
*** Metropoli - nosti Nemesiksen mukaan toisen erän maalillaan ja piti joukkuettä pystyssä toisen jatkoerän alussa, kun oli vaikeaa.
** Jonte - hyvää peliä hyökkäyspäässä ja nätti syöttö voittomaaliin.