LöylynheittäjätLöylynheittäjät - Vastarannan KiiskitVastarannan Kiiskit 1-8

Kokoonpanot:

Löylyt: Boumi, Iso-T, Jawner, Kapis, Vaake, Hero.

Kiiskit: Batman, Bee, Joni_lius, Lucretia.

*** 1/3 Period starting:

Erän ensimmäiset kaksi minuuttia meni suht tasaisissa merkeissä.. 2.21 oli pelattu kun Lucretia aka Desed vie huimapäisesti löylyjen ala-kertaa. Tilanne 1-0.. Tästä kuitenkin vain puolisen minuuttia, jo löylyjen pakit ovat taas hitusen ulkona ja näin ollen Lucretia viimeistelee päivän toisen osumansa.. Lucretia kerää jo kolmannen tilastomerkinnän ottamalla jäähyn ajassa 4.27 erä kuitenkin loppui suht lyhyeen, eikä löylyt saanut paikkaa valmisteltua.. Kiiskit saivat siis kaksi maalia aikaan, mutta poss meni kuitenkin löylyille 51-48%.

*** 2/3 Period starting:

rämrämp KLOP! eih.. kiekko ei mene maaliin vaikka kiiskit survovat.. Mutta toista erää keretään pelaamaan 1.45, ja löylyt tekevät kavennuksen 1-2. Maalista vastaa Boumi Kapiksen sekä jawnerin esityöstä.. Kolmen minuutin kohdalla joni_liuksen sekä Been syöttöpeli toimii, tuloksena 1-3 maali.. Parikymmentä sekunttia myöhemmin tulee taululle lukemat 1-4, itse en maalia nähny sillä kirjoitin raporttia.. Raporttia kirjoittaessani tekee lucretia jo kolmannen maalinsa, enkä siis tätäkään nähnyt. :( Tilanne tässä vaiheessa 1-5.. Toinen erä oli suvereenista kiiskien hallintaa, ja löylyjen maalipaikat jäivät erittäin vähiin.. Erän lopussa Boumi vähän kuumentuu ja ottaa jäähyn..

*** 3/3 Period starting:

Kolmannen erän ensimmäisen maalin tekee Lucretia pienien pomppujen jälkeen, suht onneks maali.. Hetki myöhemmin tulee toinen samanlainen, ja kukas muukaan sen tekee kun itse Lucretia been "syötöstä".. Puolet erästä on pelattu kun Lucretia viimeistelee kuudennen maalinsa pelissä.. Tämäkin maali hitucn onneka sillä kiekko pomppi ja pomppi taas.