Metropoli (0+1)
Jonte (1+0)
Jope (1+1)
aar0n (0+0)

Luvassa luultavasti tasainen taisto, oma tulosveikkaus osoittaa jatkoaikaa ja lukemia 3-4. aar0n ratkaisee tämän matsin ehdottomasti, joko omaann, tai vastustajan maaliin.

1. Erä

01:07 0-1 Jope | Kauaa ei nokka tuhise, kun räkämaalien spesialisti Jope pääsee rankaisemaan rumalla liimauksella tyhjiin
01:36 1-1 naapi, Grip | JA HETI PUTKEEN TASOITUS, aar0n tekee sen odotetun ohjauksen omaan maaliin, tärkeä osuma kaiken kaikkiaan, näitä on odotettu!

*** Ballito saves: 1, poss 48%
*** Nemesis saves: 9, poss 51%

Erästä sen verran, että Palliliitto vei ja nemen pojat vikisi. Grip:llä oli yksi paikka päädyn kautta iskeä blo:t johtoon, mut ei maistunu. Aivan erän lopussa blo:illa oli vielä huippupaikka rämpyttää kiekko maaliin, mutta tällä kertaan aar0nin olemattomat narukädet vievät voiton.

2. Erä

04:54 1-2 Jonte, Jope, Metropoli | Jope liimaa itsensä ohi Weezy:n ja toinen puolustaja nukkuu = onetimer, josta Jonten helppo työ siirtää kiekko verkkoon.

*** Ballito saves: 6, poss 44%
*** Nemesis saves: 1, poss 55%

Molemmat joukkueet yrittivät minimoida virheitä, ja erän puoliväliin asti peli oli tasaista keskialueen taistoa. Pieni nukahdus tapahtui loppuerästä Blo -puolustuksessa ja siitä rankaistiin välittömästi. Tasainen erä kaiken kaikkiaan, vaikka tilastot olivatkin tällä kertaa Nemesiksen puolella.

Ja kolmanteen erään lähdetään tilanteesta Ballito 1 - Nemesis 2 (1-2)

3. Erä

02:17 2-2 naapi, Gaattori, Weezy | Itse en tilannetta nähnyt, mutta katsojien mukaan kiekko lirui maaliin. (?) Ansaittu tasoitus kuitenkin tilanteiden valossa, tekee hyvää pelille!

*** Ballito saves: 5, poss 46%
*** Nemesis saves: 3, poss 53%

Tasaista on ja ratkaisua joudutaan/päästään hakemaan jatkoerästä.

1. Jatkoerä

01:27 3-2 Gaattori, naapi, Grip | Pääsee vapaasti laukomaan hieman b-pisteen takaa ja sinne takanurkkaanhan se uppoaa.

*** Ballito saves: 0, poss 47%
*** Nemesis saves: 1, poss 52%

Näin tänään kiitos Ballito! kiitos Nemesis! kiitos yleisö! Elvis has left the building!