Metropoli (0+1)
aar0n (0+1)
Claudio (0+1)
Jonte (2+0)

Edessä on jännä ottelu Ballito vastaan Nemesis. Nemesis johtaa välieriä 2-1 ja on voiton päässä
finaali paikasta. Eli siis Ballitolla on pakko voitto edessä.

1.erä

03:21 0-1 Jonte (1+0) Claudio (0+1) - 0-1 - Ja illan ensimmäinen maali on nähny päivän valonsa. Claudio syöttää
keskialueella Jonten yksinläpi ja hän iskee varman näköisesti takakulmaan.
S: 2 - 3
P: 36 - 63

Nemesiksen hallintaa erä. Ballito sai kyllä pari vaarallista paikkaa, mutta Nemesis puolustus hoiti tilanteet
Melkeempä rutiinilla.

2.erä

05:57 1-1 Gaattori (1+0) Grip (0+1) Weezy (0+1) - Täydellisen nemen hallinnan jälkeen Gaattori heittää
kiekon maalille alhaalta, joka menee Metropolin mailan kautta omiin.

S: 9 - 1
P: 40 - 60

Nemesiksen täysihallinta. Ballitolla oli toisessa erässä aivan pasmat sekasin, mutta sieltä
se maalin vaan tuli. Valitettavasti räkäisellä tavalla, mutta kaikki lasketaan.

3.erä
01:34 2-1 Gaattori (2+0) naapi (0+1) - naapi laukoo hitaan kudin josta tulee ripari ja Gaattori
iskee siitä johtomaalin. Nistelroymainen häkki, ei voi muuta sanoa!

03:07 2-2 Jonte (2+0) Metropoli (0+1) aar0n (0+1) - Ja nemen tasoitus on nähty. Jonte pommittaa keskellä aluetta
joka menee maalivahdin kolmannen pakaran kautta. Tilanne siis 2-2.

05:32 3-2 naapi (1+1) Gaattori (2+1) Weezy (0+2) - naapi laukoo keskellä aluetta ja veska väistää.. Ei voi mitään
Tälläistä tämä peli välillä on.

S: 6 - 3
P: 42 - 57

Nemesiksen peli, mutta niinkuin Claudio sanoi "ei mennyt nallekarkit tällä kertaa tasan". Ottelu menee siis
viimeiseen otteluun, eli viidenteen ja siinä ratkeaa kumpi näistä seuroista menee finaaliin.

Tähdet: *** Jonte, ** Gaattori * aar0n