Mäiske (1+0)
Lazo (0+2)
juz (1+1)
Ari (1+1)

Halli alkaa pikkuhiljaa täyttymään Nemesiksen ja HC Revolutionin toiseen kohtaamiseen. Ensimmäisen vei Revot tiukasti 2-1.

Nemesis lähtee kokoonpanolla aar0n, Jope, Ayumn ja Claudio. Revot puolestaan luottaa kokoonpanoon: Mäiske, Lazo, Ari ja juz.

1. erä

Nemesis pyörittää jo heti alussa hyvin, luoden hyvän paikankin, mutta ei onnaa tällä kertaa.

0-1 Ari iskee riparista sisään, syöttäjiksi merkitään Lazo ja juz.

Torjunnat menevät yhtätasaisesti kuin erä muutenkin; 2-2. Hallinta jakautui 49-50.

Erä oli melko tasaista pelailua. Molemmat joukkueet pelasivat hyökkäyksen kautta, joten paikkoja aukesi kohtalaisen helpolla.

2. erä

1-1 Jope kuljettaa sisään, saatuaan kiekon puolustuksen lavasta maalin edessä. Ayumn ja Claudio merkittiin syöttäjiksi.

Juz karkaa puolittaiseen läpiajoon loppusekunneil, kesken hyvän Nemesis painostuksen, mutta ratkaisu on syöttö taakse ja tilanne kuihtuu.

Nemesikselt hyvää painostusta erän loppuu kohden ja tämä näkyi hallinnassa 52-47. Torjunnat menivät kuitenkin Nemesikselle 4-3.

3. erä

Nemesis joutuu heti erän alussa kovan paineen alle, mutta tilanteet kestetään.

2-1 Claudio rankaisee nopeasta vastahyökkäyksestä. 2v1 tilanteen avasi aar0n, jossa Ayumn syötti Claudion avoimeen paikkaan. Passipisteet siis heille.

2-2 Tuomarilta katkee netti hyvään paikkaan, ja tällä aikaa juz ehtii iskeä pelin tasoihin. Syöttäjinä Ari ja Lazo. Huomioitavaa, Feuerin pääseminen kentälle, kun maalivahti otettiin pois.

Erän tilastot jäivät unholaan, mutta Revolution tuntui hallitsevan erää. Omaa mellakkaa katsomossa luonut Feuer oli avainhahmo. 34 katsojaa.

1. jatkoerä

Peli äärimmäisen avointa ja molemmilla joukkueilla aivan liian hyviä paikkoja ratkaista, mutta ei onnistu ei. Vaikka hallinta menikin Nemesikselle 54-45, niin pelin aaltoilun takia oli vaikea tätä huomata. Torjunnat menivät taas kerran Nemesikselle 3-1.

2. jatkoerä

Peli jatkuu edelleen toiseen jatkoerään, jossa Mäiske saa tarpeekseen kuolevaisten touhuista ja käyttää jumalvoimiaan ja surffailee Nemesis puolustuksen kumoon, iskien kiekon etunurkkaan maalivahdin ohi. Syöttäjiä ei Jumala ei luonnollisesti tarvitse. Uskotteko? Revolution ei ainakaan usko…