1. erä:
(poss. 52% - 47%, saves 2-6)

01:01 0-1 Jebsu
01:42 1-1 Insomnium (pökäle)

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä. Jebsu siirsi CC:n 1-0 johtoon, kun kiekko pomppi maalille ja Jebsu pääsi tuikkaamaan kiekon reppuun. Heti perään Roots kuitenkin tasoitti ottelun CC-pakin avustuksella. Insomnium heitti kiekon maalille, josta se pomppi pakin kautta maaliin.

2. erä:
(poss. 45% - 54%, saves 3-3)

01:58 penalty: pökäle (Roots)
02:59 1-2 Jebsu (Diddy, Lehtis)
04:57 1-3 Diddy (Jebsu)

Jebsu teki jo ottelun toisen maalinsa, senkin maalin edestä. Lehtis laukoi ja maalivahti pomputti kiekon Jebsun lapaan eikä mies erehdy. CC pääsee jo kahden maalin karkumatkalle aivan toisen erän loppuun, kun Jebsu tarjoilee Diddylle one-timerin. Tilannetta edelsi Jebsun purjehtiminen kahden Roots-pakin välistä.

3. erä:
(poss. 43% - 53%, saves 3-3)

00:18 penalty: Stomme (Roots)
03:17 2-3 Lappis (pökäle)
03:24 2-4 Jebsu (Lehtis, vanski)
04:31 3-4 pökäle (Stomme)

Hieman puolen erän jälkeen nähdään pelin komein maali. Pökäle syöttää kiekon viivaan Lappikselle, joka pamauttaa komeasti kiekon yläkulmaan. Heti seuraavasta tilanteesta Jebsu kuitenkin pääsee läpiajoon ja siirtää CC:n varmasti 2-4 johtoasemaan. Roots painaa vielä erän lopussa ja pääseekin kaventamaan pökäleen laukauksella loppulukemiksi 3-4.

joukkueet tulos tuomari aika
RootsRoots vs. Charlestown ChiefsCharlestown Chiefs 3 - 4 Rooftop 22.08.2008 10:44
Charlestown ChiefsCharlestown Chiefs vs. RootsRoots 2 - 3 (ei tiedossa) 22.08.2008 10:44