<Sebr> 5-1 selg
<Massiivi> 7-1

0-1 moneys (Lohis)
0-2 Paguel (Kaasutin - Lohis)

Huikea taistelu alkamassa fantsut vs löylynheittäjät. Alku kestää kun pojat vähän idlailee, mutta vihdoin lähtee sirkus käyntiin. Ensimmäiset hyökkäykset löylyillä, mutta kunnon vetoja ei saada aikaan. Fantsujen eka paikka tulee ja brooks pommittaa viivasta, mutta haske seivaa uskomattomasti. Tässä välissä allekirjoittanut ehtii lyömään riipperin kanssa vetoa voittajasta. Norski: fantsut vie, Riipperi: löllärit vie, panoksena 3pm. Samassa löylyt paukuttaa ottelun avausmaalin. 2min erää jäljellä ja aloitus löylyjen päädyssä, mutta löylyt hoitaa aloitusvoiton ja pääsee hyökkäykseen. Kesy veto eikä maalia. Löylyillä hyvä pyöritys viimeisellä minuutilla ja kaasutin täräyttää siniviivan tuntumasta kohti maalia, jossa paguel sihtailee riparikiekon pesään.

2-4 pyby (Dobbel - Brooks)

Toinen erä käyntiin, tilanne löylyille turvallisen tuntuinen 2-0 johto. Vahvasti alkaa löylyjen toinen erä, vahvan pyörityksen jälkeen Lohis jyräyttää löylyt 3-0 johtoon. Heti perään fantasian puolustus kahvilla ja Paguel pääsee läpiajoon, eikä erehdy. Peli 4-0. parin minuutin kohdalla fantasia aloittaa nousun, dobbelin syötöstä pyby iskee fantasian ensimmäisen maalin ja heti perään sama kaksikko asialla ja jälleen verkko pölisee lölläreiden maalivahdin takana. Aivan toisen erän lopulla dobbel pääsee täräyttämään aivan vapaasti b pisteen tuntumasta, mutta menee pari senttiä ohi maalin.

Fantsut:
saves 5, poss 51%
Löylyt:
saves 1, poss 48%

3. erä
3-4 Smaga (Dobbel - pyby)

Pelattu puoli minuuttia kun löylyt pääsee 3vs1 hyökkäykseen, jonka kuitenkin hasek pelastaa ilmiömäisesti, jotain sentään sillekkin tarttuu tänään. Löylyt pääsee useampaankin yv hyökkäykseen mutta jostain syystä kudit suuntautuu suoraan moken syliin ja hieman jopa onnella peli pysyy näissä numeroissa. Seuraavaksi fantasialla on hyvä mylly päällä ja pyöritys päättyy smagan viivapommiin joka sujahtaa maaliin hyvän maskin ansiosta. Löylyillä pysyy pakka hyvin kasassa loppuun asti ja ottelu päättyy 3-4.