Subaru (0+0)
Rikos (0+0)
Ancient (3+2)
jae (3+1)

Pitkään aikaan en ole kummankaan joukkueen edesottamuksia seurannut joten mitään hillittömiä veikkauksia ei uskalla ruveta vetämään. Molemmilla joukkueilla on nimekkäitä pelimanneja riveissään mutta veikkaisin kuitenkin että Balliton nuoruudenintoa pursuavat poikaset nakkaavat häkin jos toisenkin: 4-2

***1. Erä

2:43 1-0 Grip (1+0)
Kiekko pomppii Attackin maalilla ja kauhean sekamelskan päätteeksi kiekko löytyy verkon perukoilta. Ei paljon hehkutettavaa tästä maalista.

3:41 1-1 jae (1+0)
Jonkinnäköinen pomppukiekko(ko?) joka ohjautuu jaen lavasta sisään. Ihan tarkkaa havaintoa tapahtumista en ehtinyt saamaan.

***Erä päättyy
Ballito: saves 4, poss 50%
Attack: saves 7, poss 49%

Pienoista Balliton hallintaa erän alussa ja kiekko kävikin jo aivan maaliviivalla asti. Attack pääsi hyvin kuitenkin peliin mukaan ja tilanne siis 1-1 ensimmäisen erän jälkeen.

***2. Erä

3:17 1-2 Ancient (1+0) Kap (0+1)
2v1 Attackille josta Ancient iskee b-pisteeltä etunurkkaan. Moken piikkiin.

4:00 2-2 naapi (1+0)
Sählinkiä Attackin maalilla. Kiekko löytyy jaen lavasta joka täräyttää kahden maskimiehen turvin kiekon etunurkasta sisään.

4:23 2-3 jae (2+0) Ancient (1+1) Kap (0+2)
Kiekko toimitetaan viivasta maalille jossa jae on kärppänä hakkaamassa kiekkoa maalivahdin suojuksista maaliin.

5:31 2-4 Ancient (2+1) jae (2+1)
Ancient hieman onnekkaastikin taas 2v1seen jossa jae syöttää puolustajan takaa Ancientille. Mies ei erehdy kun suora linja maaliin on tarjolla.

Ballito: saves 2, poss 49%
Attack: saves 3, poss 50%

Tässä erässä kääntyivät roolit hieman
toisinpäin. Attack vei ja Ballito vikisi. Vaikka hieman tuurillakin upposivat Attackin vedot niin ansaittu johtoasema heillä kun kolmanteen erään lähdetään.

***3 Erä

00:11 3-4 Grip (2+0) naapi (1+1)
Grip täräyttää b-pisteeltä sisään.

00:58 3-5 Ancient (3+1)
Ei näissä normaali mies enää pysy perässä.

2:40 Grip lagaa…
3:20 Päästään jatkamaan, kun mäddy saapuu paikkaamaan.
5:26 Ballito aloittaa sulkemisen.

5:36 3-6 jae (3+1) Ancient (3+2)
Attack pääsee oneen. Kap suuressa roolissa blockiessaan Balliton puolustajaa.

Ballito: saves 9, poss 44%
Attack: saves 2, poss 55%

Alku on räväkkä mutta erän puolivälissä loppuu puhti molemmista joukkueista. Gripin lagin tuomassa suvantovaiheessa on peli jo pelattu. Vaikka Ballito saakin mäddyn kentälle tulosta hieman puhtia ja pääsee pyörimään Attackin alueelle, ei tulosta synny. Attackin one sinetöi ottelun.