tylerDG (0+0)
Dumont (0+1)
Wyizäri (1+0)

1.erä
Aivan erän alussa Nightmare ottaa jäähyn. Jäähyn loppuessa Jebsu pääsee vaarallisesti koittamaan maalin edestä ruikkukiekkoa.
Dumont ja Wyizäri pelaavat hyvin yhteen ja tylerDG pääsee koittamaan.
1-0 Lehtis
Lehtis karvaa kirenalta kiekon ja ohittaa veskan perusvedolla

2.erä
Erän alussa sirhölmö syöttää Jebsulle, joka päästää loistavasti lehtisen puolittain karkuun. ei mene

2-0 Lehtis (jebsu, sirhölmö) en nähny

Hyvää ylivoimapyöritystä painajaisilta. Jälkitilanteesta jebsu ja lehtis karkaavat. Veska jälleen parempi.

Sirhölmö laukoo tolppaan.

3-0 Lehtis (sirhölmö,jebsu)
Ylivoimalla CC pääsee 3vs1 tilanteeseen, josta pienen siirtelyn jälkeen Lehtis ampuu läheltä kiekon verkkoon

3.erä
4-0 Lehtis (sirhölmö, vanski) CC pääsee pitkään pyörittämään 4vs2 ja Jebsu blokkaan Kirenan, jolloin lehtis jälleen yksin veskan kanssa.

4-1 Wyizäri (dumont) lehtis pyörii kulmassa ja wyizäri näkee kärkyn paikan ja ampaisee läpiajoon.

Tylerdg kolkuttelee vielä tolppia erän lopussa

*** Jebsu- loi loistavasti paikat Lehtiselle, puolusti antaamuksella
** Lehtis-TViimeisteli hyvin 4 maalia, mutta suhteellisen helpoista paikoista. Hyvä peli kumminkin
* Vanski-varmuus omassa päässä. Hyvin tarkkaa peliä

Loppusönkötys:
Peli oli hyvin jäähyrikasta. Tuomari ei arvostanu painajaisten hifkimäistä runnomista. CC tukki hyvin keskialueen ja puolusti joukkueena. Hyvä viimeistelyprosentti.
Nightmaren peli ei ollut huonoa. Wyizäri ja Tylerdg saivat hyvin luotua paikkoja hyökkäyspäässä.