Pie (0+0)
Jukkis (0+0)
Pitkänen (0+0)
Aabu (1+0)

Varmastikin tiukka ottelu alkamassa Ettaneiden ja Evolutionin välillä. Itse veikkaisin tästä ottelusta voittajaksi Ettaneita, vaikken olekaan joukkueen edesottamuksia vähään aikaan seuraillut. Seuraamme myös mielenkiinnolla, onko Jukkis toipunut eilisestä 7-0 tappiosta HC Fantasialle. Ettanithan lähtivät kauteen, kuten muistamme, kahden (2) miinuspisteen asemasta ilmoitettuaan kokoonpanonsa liian myöhään. Oma veikkaus: 5-2

<Reuben> tulos veto 0-5
<Chermie> 1-4

***1 Erä

4:16 1-0 Toble (1+0)
Evolutionin puolustajilta kiekko riistetään heidän alueellaan ja kiekko toimitetaan keskellä liukuvalle Toblelle joka tällää kiekon takanurkkaan.

5:04 2-0 Toble (2+0) Neeppi (0+1) Vuitton (0+1)
Toble liimailee ohi puolustajien, maalivahdin sekä Norskin, ja pujottaa kiekon tolppien väliin.

***Erä päättyy
Ettan: saves 1, poss 43%
Evolution: saves 4, poss 56%

Tasaista vääntöä, peli liikkuu päästä päähän ja tilanteita satelee. Kiekko käy Evolutionin maaliviivalla, mutta maalia tästä ei tuomita. Erän puolivälissä saa Ettanit painostuksen päälle, ja onnistuu luomaan useita paikkoja Evolutionin maalille. Toble onnistuu kerran jos toisenkin ja toiseen erään lähdetään Ettaneiden ansaitusta 2-0 johdosta.

***2 Erä

-Maaliton-

Ettan: saves 5, poss 59%
Evot: saves 2, poss 40%

Evolutionin Pie turhautuu joukkueensa esityksiin ja jättää hallin sanaakaan sanomatta. Pienen viivytyksen jälkeen Pitkänen astuu kentälle. Evojen puolustus haparoi erän alkupuolella antaen Ettaneille useita paikkoja, mutta paikkaa ne sen verran hyvin ettei sen suurempaa vaaraa tästä aiheudu.
Yritys on kova Evolutionillakin, mutta ehkäpä hieman pienestä kulmasta yrittävät ujuttaa kiekon maaliin useissa tilanteissa. Erän loppupuolella Evolution luo useita loistavia paikkoja, mutta maaliin asti kiekkoa ei aivan saada. "TOLPPA!" huutaa jo yleisökin innoissaan.

***3 Erä

4:59 2-1 Aabu (1+0)
Aabu keskittää laidasta maalille jossa Jukkis ohjaa kiekon hieman onnekkaastikin sisään. Maali merkitään kuitenkin Aabulle.

Ettan: saves 2, poss 59%
Evot: saves 5, poss 40%

Evolutionin edellisen erän vahva ote jatkuu, mutta viimeistely ontuu.
<Gökhan> evot painaa mutta ei saa tulosta
Ettan saa pelistä taas kiinni, ja hetken mennäänkin päästä päähän kunnes kavennus tapahtuu! Onnekkaasta tasoituksesta Evolution saa hieman lisäpuhtia ja saa painostuksen Ettanien alueelle. Tässä olisi Evojen paikka ottaa maalivahti pois, mutta vaihtomies Pie on ehtinyt jo jättää penkin lisäksi koko joukkueen. Kiri alkaa kuitenkin liian myöhään ja tulostaulun lukemat 2-1 jäävät voimaan.