Koz (1+0)
Slappis (0+0)
Zingis (0+1)

Roots - Kiekon Kaiku

Kokenut Roots on vailla voittoja viellä liigassa, Kaiulle niitä on kertynyt neljä kuudesta ottelusta. Rootsin ongelmana on ollut puolustus, 33 päästettyä maalia 8 pelissä ei mairittele. Kaiku on taasen viimeistellyt kuudessa ottelussa kiitettävät 26 täysosumaa.

1.Erä

Ensinmäinen erä mentiin ilman tilastomerkintöjä, hallinta oli tasan 50-50%, Rootsien maalivahti nappasi kolme kiekkoa, kollega Kaiun maalilla napsi viisi marjaa.

2.Erä

04:30-04:37 pökäleellä aluksi hyvä paikka jonka jälkeen Zingis pääsee koittamaan onneaan lähietäisyydeltä, ei maaleja.

05:20 Brutus Zingis

Molemmat joukkueet välttelevät virheitä ja puolustavat erittäin tarkasti. Tasainen erä jälleen, molemmilla oli hetkensä. Torjunnat Roots 1 - Kaiku 3. Prosentuaalisesti hallinta oli ensinmäisen erän tapaan 50-50%

3.Erä

05:00 Koz Brutus

Rootsit hakevat vimmatusti tasoitusta, mutta eivät pääse vain maalintekosektoreille, myös Kaiulla on omat paikkansa. Minuutti ennen loppua kuitenkin Koz iskee viimeisen naulan arkkuun ja Roots jatkaa ilman voittoja liigassa. Kaiut jatkavat vakuuttavaa menoa joka on ainakin yllättänyt allekirjoittaneen.