Kaasutin (0+1)
Lohis (2+1)

Evojen kok:Andis Crosby dikke gjoran Sammakko
löylyjynen:-Burger- juru Kaasutin Lohis Paguel

Alkaa jännä peli ku löylyillä on kovii pistemiehii ollu tälläkaudella nii voi odottaa runsasmaalista peliä ja evot on alottanu kauden aika vaisusti mutta ny lähetään ekaan erään!

1.erä
-juru tekee meklein maskista
-0.24 1-0 Andis löylyjen pakit sohii omissa ja vapauttaa puolittaaseen lääpäriin andiksen joka tekee rannarilla
-juru laukoo päin evoveskaa ja tilanteesta katko.
-2v1 evoilla, mutta gjoran koittaa itte ratkaista ja sitten vahingos sulkee, pyytää anteeksi.
-2.09 1-1 Lohis (Paguel) kuin varkain lohis ja paguel pääsee 2v1 ja lohis laukoo varmasti tolpan kautta pussiin
-2.39 2-1 gjoran (Andis, crosby) andis heittää lätyn maalille ja gjoranin on helppo tehä maali.
-sekavaa
-melkein maaliin aika hassusti :DD
-hienoo myllyy löylyiltä, ei paguel osaa maalailla.
-Paguelilla herkkupaikka taas, tuloksen voitte arvata.
saves: 3-3 poss 55/44
Eka erä pyörähti melko odotetusti käyntiin, maaleja tuli ja kummallekkin paikkoja, hieman paremmat paikat kuitenkin löylyillä. Lohikselta erinomainen näyttö jurun kanssa ekaan erään.

2erä:
-Paguel vaihtoon, kaasutin kentälle
-kuin varkain Andis saa kiekon maalineteen ja pääsee laukomaan, tilanteesta violentti
-lohis menossa maalille muttei juru lainaa kiekkoa, ***Kaasutin on goalie area
-pitkäkiekko ja aloitus evojen päätyyn.
-gjoran laukoo b-pisteeltä mutta ohitte.
-gjoran tekee melkein ja hetiperään andiksella laukaisupaikka jonka mokke torjuu
-4.32 3-1 gjoran. -burger- menettää kiekon gjoranille joka tekee vanhanaikaisella måål1n
-löylyillä 4v1 hyökkäys josta tulee.. :D
-5.07 4-1 gjoran. löylyt pitää hyökkäystä päällä ja kiekko ajautuu evojen piilokärkylle, gjoranille, joka tekee ottelun kolmannen
-Paguel tuli muute just kentälle
-gjoran koittaaa vanhaa
saves: 0/3 poss: 55/44
Toinen erä oli evojen myllyä, teki maalit paikoista jne, tästä erästä kuumimmat nimet oli gjoran ja Sammakko.

3.erä:
-Crosby ei huutanut "nopee kits" tauolla
-evot myllyttää
-andis jurun kaa 1v1 ja yrittää b-pisteeltä muttei onnistu edes saamaan kiekkoa maalille
-1.05 5-1 Andis (gjoran) kusetusta, andis syöttää gjoranille tolpalle joka tekee, mutta maalituomari kusee pahemman kerran, onneksi meillä on erotuomari
-löylyjen peli näyttää turhauttavalta, RYHDISTÄYTYKÄÄ!
-Andis koittaa rändömii kaukaa, mokke nappaa kepoosasti
-llöylyiltä hienoo passipelii mutta maalit on vaikeita tehdä näköjään
-mylly jatkuu evojen pääs, kiekonmenetys josta Andis pääsee miltei läpäriin Crosbyn avauksesta joka menee hieman ohi Andiksesta
-<Lehtis> rumat paidat
-2.53 5-2 juru (Lohis, Paguel) lol lohis laukoo näpäkästi ja kike pyörii ja juru pistää kiekon maaliin haitarilla
-paguel koittaa maskin takaa
-ONE ONE ONE TULEEKO MAALI: 3.44 6-2 Crosby (Andis, Sammakko)
-olis ollu one lohiksella ja paguelilla, vissiin lohis ei näe tätä ja laukoo pikkutsipin maalinkulmalle
-4.36 7-2 gjoran (Andis) Andis tuo kiekon maalille ja sitte ..maali?
-Kaasutin laukoo, maalivahtiin :)
-Andis laukoo, maalivahtiin :)
-5.25 7-3 Lohis (Paguel Kaasutin) kiekko jostain paguelille joka passaa onen lohikselle.
-Lohiksella hyvä paikka mutta kuc
saves: 4/6 poss 53/46
KOlmas erä oli mielestäni täyttä paskaa. Löylyjä ei puolustus kiinnostanu yhtään, ei yhtään! Evoillakin oli pienoista hyökkihalua mutta viimmekauden IKS-playoffmaalipörssin voittanut Sammakko pitää maalinsa puhtaana melkohyvin!