inoT (0+1)
IanGillan (1+1)

EKA ERÄ

00:48 1-0 *** naapi || Ohi meni, sori piti ihailla sunny beachiä!
05:51 2-0 *** naapi (loppo) || loppo avaa naapin puolittain läpi ja kylmänviilee ratkasu etukulmaan PRÖÖT!

*** PERIOD 1/3 OVER
Ballito saves 1 poss 42%
Arsenal saves 2 poss 57%

>Sota-alueella maalintekijä esitti maalintekijän taitojaan ja iski yksinkertasesti paremmilla prosentilla sisään mitä vastustaja.<

TOKA ERÄ

6:34 2-1 *** Anonyymi (Galutin, NB_91) || Ohi.
8:14 2-2 *** Anonyymi (IanGillan, Galutin) || Galutin pistää IanGillanin ja Anonyymin 2vs1;seen, jossa Arsenaalien jätkillä oli yks potku enemmän mitä Balliton pakilla ja hieno pasutus sinne maalin kulmalle Anonyymille ja mies ei erehy. TärG tasotusmaali!
11:10 3-2 *** Chake (Gaattori, loppo) || Erän loppuun varmasti piristävä johtomaali Balliton jannuilta.

*** PERIOD 2/3 OVER
Ballito saves 2 poss 52%
Arsenal saves 4 poss 47%

Erässä melko tasaista vääntöö tilanteita kullaki joukkueella, joista Arsenal käytti paremmin hyödyksi Balliton antaman tilan ja maali(t) olivat pieni heräte(?) Arsenalin miehistölle.

VIKA ERÄ

16:00 *** 4-2 naapi || Hattutemppu, e nähny sori!
16:27 *** 5-2 Chake (Gaattori) || Eeeeee! Kirjotin raporttia meni ohi!
16:48 *** 5-3 IanGillan (zälä, inoT) || Raporttia kirjottaessa… Suosittu on tää minuutti!

*** PERIOD 3/3 OVER
Ballito saves 3 poss 46%
Arsenal saves 2 poss 53 %

Vikan erän maalit tuli samalla minuutilla joo! Ballito vei tiukan pelin, olikin pienoisena ennakkosuosikkina peliin lähettäessä. Terve, ja heipähei.
Tuomari: Donovan
Lisätty: 31.05.2009 23:09