Icon (0+1)
Konrad (0+1)
Näsis (2+3)
Rnd (3+0)

Kokenut Ettan kohtaa tulokasjoukkueen Penguinsin joka on yllättäen sarjataulukossa sijalla neljä, Ettanit ovat pudotuspeli viivan yläpuolella. Tiukka matsi tulossa, johdattaako Liimis Ettanit voittoon vaan pitääkö Penguinsin puolustus miehen kurissa? Se jää nähtäväksi.

1.Erä

0-1 02:45 Rnd - Konrad Näsis

0-2 04:43 Näsis

Tasainen erä, Pingviinit hyödynsi paikat paremmin, josta kertoo lukemat 0-2 tulostaululla. Ettanien maalivahti sai napattua kaksi kiekkoa, vierasjoukkueen maalivahti kunnostautui kolmella torjunalla.

2.Erä

0-3 00:10 Rnd - Näsis

0-4 02:41 Näsis - Icon

0-5 03:12 Rnd - Näsis

1-5 05:20 ion - Reuben

2-5 05:42 Reuben

Erä meni Penguinsille lukemin 3-2, jos Penguins siirtyy puolustuvampaan taktiikkaan niin heillä ei ole hädän päivää. Tosin jos lähdetään lisää maaleja hakemaan niin tästähän kehkeytyy viellä jännä peli. Seuraava maali on suuressa roolissa.

3.Erä

3-5 03:41 Chariza

Ettanien takaa-ajo jäi puolitiehen, Pingviinit ansaitsi voittonsa iskemällä ensinmäiset viisi maalia.