Naigell (2+0)
EPIC (1+2)
Pelto (1+2)
Oskar (0+0)

ENNAKKOA: Jatkaako Kaiku voittoputkeaan ja ensimmäisen kierroksen hurmostaan?? Jää nähtäväks, ainaki allekirjottaneella ennakkosuosikkina Kaiku, mutta pystyykö JYP haastamaan sarjaykkösen?

EKA ERÄ 1/3

2:10 violentti by Pelto
2:20 1-0 *** Zeltag (Brutus, bond_91) || bondilla hyvä paikka ratkaista takakulmalta-> ei maalia, jälkipelit ja Zeltag työntää kiekon verkkoon.
3:20 bondilla kuti b-pisteeltä mutta ei maalia.
4:17 2-0 *** Slappis (Brutus, Zeltag) || bond ja Brutus 2vs1:ssä, jossa Brutus oottaa kärsivällisesti, että Slappis nousee takamiehenä vetopaikalle, passi sinne ja prööt.
5:33 3-0 *** Brutus (Zeltag, bond_91) || Eeeee ehtiny nähä :(

PERIOD 1/3 OVER
Kaiku poss 3 saves 50
JYP poss 6 saves 50

- Kaiulta melko suvereeniä hallintaa ja maalipaikkojakin kertyy 50% enemmän mitä JYP. Tärkeä johtoasema ensimmäisen erän jälkeen.

TOKA ERÄ 2/3

7:04 3-1 *** Naigell (Pelto, EPIC) || Pelto nousee kulmalta maalille ohi Kaiun pakkien ja Naigell odottaa onea ja siellä se on.
9:34 Brutus kikkailee itsensä vapaaseen vetopaikkaan, mutta yllättää jokaisen ja vetäiseekin ohi.
10:35 Brutus puolittaisessa läpiajossa, mutta kiekko karkaa ja Naigell ottaa parempaan talteen.
11:27 EPIC nousee keskelle ja pistää tulisen kudin maalia kohti, mutta mokke veti pidemmän korren.
11:49 Brutus ja bond 2vs1:ssä ja bondille passi keskelle, mutta mokke hoitaa ja pitää pelin vielä samoissa.
11:59 4-1 *** Slappis (Brutus, bond_91) || Passi takatolpalle ja Slappis tekee varmalla prosentilla.

PERIOD 2/3 OVER
Kaiku poss 2 saves 55
JYP poss 4 saves 44

- JYP sai pelistä kiinni kun saivat kavennettua tilannetta, mutta ehkä hieman onnekkaasti sekunti ennen loppua Slappis turvaa menon erätauolle hyvässä johtoasemassa.

KOLMAS ERÄ 3/3

13:31 4-2 *** Pelto || Taas JYP rankasee erän alussa ja tällä kertaa Pelto pyöräyttää vanhanaikaisen!
13:39 4-3 *** EPIC || EPIC riistää kaiun puolustajilta kiekon ja tykittää 100%-varmuudella kiekon ranteella ohi Kaiun hasekin!
14:14 4-4 *** Naigell (EPIC, Pelto) || TASOITUSMAALI!! Todella hienon kuvion päätteeksi Naigell ampuu ja tasoittaa pelin b-pisteeltä takakulmaan! JYP:ltä todellisen räjähtävä lähtö ennen viimeisen erän puolta väliä.
16:08 Naigell nousee kulmasta maalille, mutta tykki kävi liian hiljaa ja kiekko ei päässyt ohi hasekin.
17:26 5-4 *** Brutus (bond_91 , Slappis) || Voittomaali! Hienon kuvion päätteeksi hieno maali ja pelin lopetus!

PERIOD 3/3 OVER
Kaiku poss 2 saves 48
JYP poss 2 saves 51

-JYP heräsi maalintekoon vikan erän aluilla ja saikin sitä tulosta aikaiseksi: 4-1 tilanteesta 4-4:ään, mutta vielä sen jälkeen Brutus sai tökättyä kiekon kertaalleen maaliin aivan erän loppusekunneilla ja se jäikin sitten voittomaaliksi! Hieno ottelu, maaleja nähtiin ja mukavat taistelut maalinedustalla ja kulmissa. OiGta kiekkoteekoota!

*** Brutus - Mies, joka kantoi sankarin viittaa pelin lopettaessa. Jokaisessa maalissa mukana ollut Brutus jatkaa pistetehtailuaan!

** Pelto - Hyvin nosti ja herätti joukkueen vielä voittotaisteluun, mutta puhti ei ihan loppuun asti riittänyt!