jae (2+0)
Subaru (0+0)
Kap (1+1)
Rikos (0+2)

Kiihkeä lauantai-illan ottelu alkamaisillaan, vastakkain asettuvat HC Revolution ja Attack.

HC Revolution:

Peli on kulkenut loistavasti jos tuloksia katellaan, vaikkakin pari viime peliä on päätynyt kirvelevään tappioon. Revot saivat erittäin kovan paluumuuttajan kun Dreamic sai tarpeekseen Kiekkodivarista ja palasi siis Revoihin. Joukkue sijaitsee sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla kolme.

Paras pistemies: Lazo 10 gp 15+19= 34 3.4

Attack:

Positiivinen yllättäjä Kaiun rinnalla, sarjataulukossa sijalla kaksi, mutta miten käy kun vastassa on jopa liigan kovin joukkue? Puolustus kuntoon ja thats it.

Paras pistemies: Kap 11 gp 9+24 33 3.0

1.Erä

EI TILASTOMERKINTÖJÄ

- Ehkä hieman Revojen tahdissa mennään, mutta kumpikaan joukkue ei maalinteossa onnistunut, tosin Attack ei saanut edes yhtään laukausta maalia kohti.

2.Erä

-Tasaisempi erä, Attack vei maalia kohti vedetyt laukaukset 5-2. Missä on maalit?

3.Erä

TILASTOMERKINTÖJÄ!!!

0-1 Kap

0-2 jae - Rikos

0-3 jae - Kap Rikos

1-3 Ari - Lazo Feuer

-Viimäsessä erässä alko tapahtumaan ja A-tack jatkaa aivan huikeaa menoaan kohti 1Divaria! Attackin kolme nopeaa maalia oli vain liikaa Revoille tänään. PS. Rikos teki ekan maalin, jos jotakuta nyt aivan mahottomasti kiinnostaa tämä asia.
Tuomari: Eliittiä
Lisätty: 06.06.2009 22:46