Gaattori (1+1)
loppo (1+1)
mäddy (1+1)
naapi (0+1)

Tervertuloa seuraamaan huippujännää ja tasaista ottelua Löylynheittäjät-Ballito!
Joukkueet ovat sarjassa peräkkäisillä sijoilla 7. ja 8. Kummallakin on voitto alla, joten odotan kiivasta ottelua voitosta. Joukkueilla on huippukokoonpanot joten maaleja on luvassa. Nyt itse peliin!

***ROUND 1***

00:16 1-0 Donovan

Donovan punnertaa ahtaassa paikassa maalintekopaikkaan ja pistää kiekon sisään. Hän on huimasssa vireessä tänään!

02:46 2-0 Kaasutin ( Miuge )

Löylyt lisäävät löylyä ja Kaasutin vie vetopassin päätteeksi kiekon maaliin ja tilanne 2-0.

03:59 3-0 Donovan ( Miuge, Kaasutin )

Joukkue näyttää olevan tänään iskussa ja Donovan iskee illan toisen johdattaen joukkueensa 3-0 johtoon.

05:41 4-0 Donovan ( Kaasutin, Miuge )

Donovan tekee illan kolmannen maalinsa. Hattuja!!!

löylyt: poss 57% saves 3
blot: poss 42% saves 6

Kokolailla Löylyjen erä. Paikkoja oli ja ne käytettiin hyväkseen. Puollustuskin toimi. Ballitolla on kova työ noustä 4-0 tilanteestä. Mutta nyt toiseen erään!

***ROUND 2***

01:44 5-0 Miuge

Löylyt jatkaa siihen mihin jäi. Miuge tsippaa kiekon maalin edestä sisään ja lukemat ovat nyt 5-0.

04:45 5-1 loppo

loppo aloittaa Balliton kirin tsippaamalla kiekon sisään maalin edestä. Tilanne on nyt 5-1.

löylyt: poss 46% saves 4
blot: poss 53% saves 4

Ballito sai jo jonkinnäiköistä peli aikaseksi ja hallitsi jopa kiekkoa. Riittääkö kiri kolmannessa erässä?

***ROUND 3***

00:26 5-2 Gaattori ( naapi, mäddy )

Ballito aloittaa erän hyvin tekemällä nopeasti kavennuksen 5-2. Voittohaaveet elää yhä!

01:25 6-2 Kaasutin ( Miuge, Donovan )

Kaasutin romuttaa kavennuksen haaveet kuitenkin tekemällä 6-2 johtomaalin.

04:37 7-2 Miuge ( Kaasutin, Donovan )

Miuge tekee jo ratkaisevan tuntuisen 7-2 maalin.

05:44 7-3 mäddy ( Gaattori, loppo )

mäddy kaunistelee vielä lukemia.

05:56 8-3 Kaasutin ( Donovan )

Kaasutin pistää vielä kerran kiekon sisään Donovanin syötöstä.

löylyt: poss 60% saves 5
blot: poss 39% saves 7

Selvästi Löylyjen erä ja samalla koko peli. Donovan, Kaasutin ja Miuge olivat huimassa vireessä.