Feuer (0+0)
Lazo (1+1)
Dreamic (2+1)
Wilperi (1+1)

Tiukkaa matsia odotan, koska kaksi huippujoukkuetta vastakkain. Viime kauden mestari Revolution ja viime kauden pronssimitalistit Ylämummo kohtaavat keskiviikko illan trillerissä.

***1.ERÄ
0.03 Peli alkaa lagailulla

0.21 Beni saapuu kehiin

3.15 Benin hyvä avaus ja Jonte pääsee laukomaan, mutta mokke seivaa

3.25 Heti toiseen päähän kova paikka jossa Wilperi pääsee laukomaan, ei maalia kuitenkaa

4.08 0-1 Lazo (Wilperi, Dreamic) parit passit ja Lazo vetää keskeltä verkon perukoille

Ym: poss 48% saves 5
Revot: poss 51% saves 1

Aika tasainen erä, mutta meni Revoille silti hieman. Dreamicille pari hyvää laukausta, mutta ei uponnut vielä.

***2.ERÄ
6.45 Jopelta hyvä lämypassi Jontelle, joka laukoo tulisesti, mutta mokke saa kilven eteen

8.11 Jonte käy antaa maalivahdille kovuutta

8.28 Revoilla 3vs1, mutta ei maalia

8.52 Revoilla jälleen puolittainen 3vs1, mutta ei taaskaan maalia

9.14 1-1 Beni (Jonte, Jope) Beni kiepauttaa itselle vapaan paikan ja tarkka laukaus takanurkkaan

10.35 Jonte karkaa läpiajoon, mutta veto jää hieman huonoksi

11.16 Jonte jälleen tekemässä pahojaan maalivahdille, joka oli tällä kertaa vähä herkällä tuulella

Ym: poss 49% saves 6
Revo: poss 50% saves 2

Tämäkin erä tasaista vääntöä. Erän alkua revot hallitsi ja pääsi pariin ylivoima hyökkäyksiin, mutta ei saanut hyödynnettyä tilanteita. Loppua kohden Ylämummot petrasi ja sai paikkoja.

***3.ERÄ
12.42 1-2 Wilperi(ei syöttäjiä) Wilperi kiepauttaa vanhanaikaisen

13.43 Jope-Jonte kaksikolla 2vs1, joka päätyy Jopen poikkariin mokea kohtaan

14.55 2vs1 hyökkäys Dreamic-Wilperi duolla, mutta pakki hoitaa tilanteen

15.24 2-2 Jope(unQaa) Jope saa kiekon tuurilla maalin eteen eikä erehdy tilanteesta

15.48 2-3 Dreamic(ei syöttäjiä) Toisessa päässä tapahtuu kun Dreamic törkkää kiekon maalin edestä sisään

16.29 Wilperi avaa Dreamicin läpi, jonka veto ei mene sisään tällä kertaa

17.49 2-4 Dreamic(Lazo) Lazo vetää maalille ja Dreamic saa lavan väliin

Ym: poss 40% saves 9
Revo: poss 59% saves 4

Revot teki maalin ja pääsi johtoasemaan, jota puolusti hyvin eikä Ylämummolle ollut hirveän hyviä tekopaikkoja viimesessä erässä.