Pepe (0+0)
honka (0+1)
inoT (0+0)
Galutin (0+0)

Liigan häntäpään ottelu Roots-Arsenal. Molemmat tarvii kipeästi lisää pisteitä, joten tiukkaa vääntö odotettavissa.

***1.ERÄ
0.54 1-0 Aka(ei syöttäjiä) Aka kiepauttaa vapaaseen laukaisupaikkaan eikä jätä tilaisuutta hyödyntämättä

1.30 Akalle paikka viedä Rootsit kahden maalin johtoon, mutta mokke vetää pidemmän korren

5.16 Aka pääse laukomaan keskeltä, mutta veto suuntautuu kohti maalia

Roots: poss 51% saves 1
Arsenal: poss 48% saves 6

Roots oli erässä hallitsevampi osapuoli ja sai tehtyä laadukkaampia maalintekopaikkoja. Arsenalin pitää terävöittää vähän hyökkäyspeliä pärjätäkseen.

***2.ERÄ
6.22 Arsenal rakentaa hyvän maalintekopaikan mutta inoTin veto päin pakkia

7.40 Aka lagailee

8.28 2-0 Aka(Sax, pökäle) Aka pistää riparin sisään

9.35 Sax(Aka) Aka syöttää Saxille onetimerin eikä Sax erehdy

10.25 Hyvää kuviota Arsenalilta, mutta Stomme on edessä jälleen

11.15 Aka zippaa keskelle Saxille joka koittaa ranteella laittaa limppua sisään, mutta ei maalia

11.45 Akalta hyvää veiviä, mutta ranne ei pure ny mokeen

Roots: poss 50% saves 2
Arsenal: poss 49% saves 4

Roots hallitsi tätä erää myös. Arsenalilla oli parit hyvät paikat, mutta Stomme on ollut muuri tähän mennessä. Arsenalin täytyy alkaa ottaa riskei, jotta saavat maaleja, joka taas aukaisee vastahyökkäyksen paikkoja Rootseille.

***3.ERÄ
13.25 Hejduk pääsee tinttaamaan läheltä, mutta moke peittää kudin hyvin

13.52 Janne läpi, joka ei tuota tulosta kuitenkaan

15.02 4-0 Sax(Janne, pökäle) Sax pistää etukulmasta sisään

15.23 5-0 Sax(pökäle, Janne) 2vs1 hyökkäys, jossa pökäle heittää hienon lämypassin eikä Sax erehdy

15.32 5-1 Hejduk(honka) Hejduk läpi ja iskee sisään

15.40 5-2 Hejduk(ei syöttäjiä) Kiekko jää maaliviivalle ja Hejduk törkkää sisään

16.29 6-2 Janne(Sax, pökäle) Janne iskee kiekon varmasti reppuun

17.34 7-2 pökäle(Janne, Sax) Ylivoimahyökkäys ja Rootsin poppoo pelaa tilanteen hyvin

Roots: poss 60% saves 6
Arsenal: poss 39% saves 5

Ehkä tasaisin erä, jossa tilanteita tuli liukuhihnalta molempiin päihin. Maaleja mätkittiin minkä kerettiin ja tuomari laitettiin tiukille. Roots oli kuitenkin selkeästi parempi tänään ja käytti maalintekopaikat hyvin hyödykseen.

***pökäle (hyviä syöttöjä, joista tuli maaleja)
**Aka, Sax (molemmat oli vaarallisia ja teki maaleja paikoista hyvin)