HoPoKo (0+1)
Koz (0+2)
Zingis (2+0)
Zeltag (1+1)

Vastakkain kaksi ensimmäisellä jaksolla liigaa dominoinutta joukkuetta. Kummallakin 14 ottelusta 22 pistettä, Kaiku pykälän ylempänä paremman maalieron turvin.

Kaiken tietävä bond_91 kertoilee ottelun lopputulokseksi Kaiun 1-3 voiton, kun taas tuomari on maltillisemmalla linjalla veikaten pelin päättyvän 4-4 tasapeliin.

1. erä

0.18 Koz päästä heti karkumatkalle, mutta puolustaja luistelee kiinni ja saa riistettyä kiekon.

0-1 0.43 Zingis 1+0 Zeltag 0+1 - Zingis maalin edessä, laukaus suoraan päin maalivahtia ja ripari kymmenen pompun kautta hinusesti viivan yli, eli normaali Zingiksen maali.

1.33 Zeltag vetopaikalla, hyvä laukaus takakulmaan ja ripari Zingikselle mutta nyt ei pompi maaliin asti.

2.34 3v2-hyökkäyksen päätteeksi Galelle vapautuu tilaa ja aikaa lyödä kiekko maaliin, mutta mokke syöksähtää vastaan.

3.30 Kaiun hyökkääjät ryntää miehestä ohi ja tämän seurauksena Läski saa paraatipaikalta maskin takaa laukoa kohti tyhjää maalia mutta ei mene maaliin.

4.33 Zingiksellä mahdollisuus pistää vanhanaikaisesta, mutta rasvaisen liukas hiirikäsi luiskahtaa kriittisellä hetkellä..

5.10 Zingis wristietäisyydellä mutta ei taaskaan.

5.44 Koz pääsee hyvän hyökkäyksen päätteeksi laukomaan suoraan syötöstä, molari ajantasalla

Malaga saves: 7, poss: 46%
Kiekon Kaiku saves: 4, poss: 53%

Selvä Kaiun erä paikkojen valossa. Malagan harvat hyökkäykset tosin loivat aina vaarallisia maalipaikkoja, mutta liigan paras puolustaja hoiti nämä lähentelyt jälleen hienosti. Peli voisi olla Kaiulle jo 0-5, jos Zingis……..

2. erä

6.50 Zeltag ja Koz 2v1-hyökkäykseen, Koz blokkii hyvin pakin pois ja Zeltag hakee vielä onea, mutta pakki kerkee väliin nipin napin.

8.05 Malagalla kaksikin hyvää maalipaikkaa. Ensin Boocha (?) pääsee laukomaan maskin takaa, mutta menee lievästi ohi ja perään Läski hieman paremmalta paikalta samalla tuloksella

1-1 8.35 Läski 1+0 Boocha 0+1 Gal-e 0+1 - Läski pääsee ku in varkain läpi ja varma laukaus takakulmaan.

9.35 Gal-e loistavassa vetopaikassa, mutta reilusti ohi

2-1 9.55 Gal-e 1+1 Läski 1+1 Boocha 0+2 - Pari nopeaa passia ja Gal-e vetää hienosti etukulmastas.

2-2 10.01 Zingis 2+0 Koz 0+1 - Zingis pääsee heti perään omalle paraatipaikalleen ja etukulmasta napsahtaa.

3-2 10.46 Läski 2+1 - Rännikiekko ja ei maistu kaikulaisille niin Läski nappaa sen ja pistää takakulmaan kovan pommin.

11.10 Kaiku 3v1-hyökkäyksessä ja tilanne päättyy Zingiksen ollessa kaksistaan maalivahdin kanssa. Kaikki voi arvata lopputuloksen.

Tilastot jäi nyt tästä erästä pois tuomarin netin pätkästyä 5 sekuntia ennen loppusummeria.

Jos ensimmäinen erä oli paikkojen valossa Kaiun niin tämä oli vähintään yhtä selvästi Malagan. Kaiku voi kiittää hyvää onneakin pelin ollessa vain 3-2.

3. erä

12.45 Koz vetopaikassa p-pisteellä mutta molari venyy.

13.57 Boocha laukoo terävästi kulman tuntumasta, mutta maski ehtii liikahtamaan maalivahdin näkökentän edestä pois liian aikaisin.

14.17 Läski vetopaikassa ja siitä seuranneeta riparista tulee toinenkin paikka Malagalle Kaiun Hasekin ollessa kuitenkin edessä.

17.00 Zingis parhaassa mahdollisessa vetopaikassa - ei maalia.

3-3 17.10 Zeltag 1+1 Koz 0+2 HoPoKo 0+1 - OEOEOEOEEEE Risko siirtääääääääää ja HoPoKon pisteputki sen kuin vaan jatkuu jatkumistaan!!!

17.35 Kiekko pyörii vaarallisesti Kaiun maalin edessä, huhhuh!

Malaga saves: 4, poss 52%
Kiekon Kaiku saves: 6, poss: 47%

Kaiku ei saanut viimeisessä erässä ainuttakaan kertaa kiekkoa yli punaisen viivan neljään ensimmäiseen minuuttiin, mutta jotenkin HoPoKo loistavan joukkuepuolustuksen kanssa kesti ja Zeltag pisti hieman onnekkaastikin pelin tasoihin. Ehkä tilanteiden valossa Malaga olisi ansainnut tästä pelistä enemmän, mutta tuomari ei valita ;)

Yleisen kitinän takia en jaa tästä pelistä tähtiä vaan palkitsen heidät muulla tapaa: