Andis (3+2)
dikke (0+0)
Pitkänen (1+0)
santtu (1+2)

Tervetuloa seuraamaan jännittävää ottelua Arsenal - Evolution Uvex. Kumpikin joukkue majailee tällähetkellä sarjataulukon häntäpäässä, Arsenal viimeisenä ja Uvex 13. Luvassa on kuitenkin tiukka ja ehkä jopa runsasmaalinen ottelu. Kummallakin joukkueella löytyy taitoa, mutta ongelmana taitaa olla joukkueen asenne. Mutta nyt itse otteluun!

***ROUND 1***

00:32 1-0 honka ( Anonyymi, Verottaja )

honka pääsee melko vapaasti laukomaan ja pistää kiekon reppuun. Hyvä alku arseille.

01:06 2-0 honka ( Anonyymi, Galvins )

honka jatkaa siitä mihin jäi. Puoliminuuttia edellisestä hän vie joukkueensa 2-0 johtoon.

03:33 2-1 Pitkänen ( Andis )

Evot herää ja Pitkänen kaventaa pelin 2-1 aivan maalin edestä.

03:42 2-2 santtu ( Andis )

Yhtä nopeasti, kuin Arsenal meni johtoon, niin Evot tulivat tasoihin.

arset: poss 51% saves 4
evot: poss 48% saves 4

Erä oli tasainen. Ensimmäisen minuutin jälkeen peli näytti Arsenaalin peliltä, mutta kolmen minuutin kohdalla Evot tulivat tasoihin. 4 maalia ensimmäisessä erässä ja lisää odotellaan!

***ROUND 2***

01:38 2-3 Andis ( santtu )

Andis pelaa loistavasti plokaten Galvinssin tieltä. Tästä seuraa, että Andis ja santtu pääsevät oneen.

02:48 2-4 Andis ( santtu )

Andis ja santtu näyttävät olevan liekis tänää. Andis tekee illan toisen ja tilanne on 2-4.

arset: poss 43% saves 9
evot: poss 56% saves 1

Ensimmäisen minuutin jälkeen peli on ollut Evon. Se hallitsi toista erää selvästi. Teki kaksi maalia ja ei päästänyt yhtään. Kolmanteen erään Arsenaalin tulisi saada nopea tasoitus ja siitä ohi. Mutta Evot eivät anna tätä helpolla, jos samallainen tahti jatkuu kolmannessa.

***ROUND 3***

01:28 2-5 Andis

Andis tekee illan kolmannensa riistämällä kiekon pakilta. Hattuja!

04:07 3-5 Hejduk ( Anonyymi, Galvins )

04:23 4-5 Hejduk ( Anonyymi, Verottaja )

04:53 5-5 Hejduk ( Verottaja, Anonyymi )

Hejduk iskee 40sekunnin sisällä kolme maalia ja tasoittaa pelin 5-5.

arset: poss 55% saves 1
evot: poss 44% saves 2

Selvästi Arsenaalin erä. Peli oli mielestäni kuitenkin Evojen hallintaa, mutta Arsenaali oli ratkaisevissa paikoissa hereillä. Tästä johtuen peli päättyi tasalukemiin 5-5.