1. ERÄ

1.28 Rikos lagaa
1.35 HoPoko lagaa
Vihdoin alkaa tapahtua!!
*** 1-0 by Brutus (1+0) ( maalivahti aivan kahvilla, Brutus pistää tyhjään maaliin)
<Paguel> brutus on teg häg
4.43 Zingis lagaa
5.12 Rikos lagaa toistamiseen
ONKOHAN NYT LAGAILUT LAGAILTU?!? yleisö on jo aivan hermona!
5.54 *** 2-0 by Zingis (1+0) Zeltag (0+1) Brutus (1+1) (Zeltag avaa Zingiksen läpiajoon joka ei tuosta paikasta erehdy vaan sijoittaa rannarilla alakulmaan!)

***kaiku saves: 4, poss 49%
***ätäk saves: 0, poss 50%

Huono erä molemmilta joukkueilta, kiekko poltti lavassa eikä tilanteita saatu oikein luotua. ”Poss” kertoo paljon erästä, erä oli tiukka ja tasainen. Saa nähdä mitä joukkueet keksivät toiseen erään.

2.ERÄ

Viimein Rikos sai luistimen nauhansa kiinni ja joukkueet luistelivat jäälle!
0.51*** 2-1 by jae (1+0) Ancient (0+1) Famous (0+1) ( Famoukselta komee zippi maalille, ancient heittää zipil oneen jaelle ja siel o!
1.07*** 2-2 by Ancient (1+1) Rikos (0+1) (valitettavasti en nähnyt maalia, mutta jos anci tekee niin munq varmaa)
Attakit päässyt salamamaaleilla mukaan peliin! JÄNSKÄTTÄÄ
4.47 *** 3-2 by Zingis (2+0) Brutus (1+2) HoPoKo (0+1) (Zingis laittaa b-pisteeltä tyylikkästi takaylämummoon!)

***kaiku saves: 4, poss 57%
***ätäk saves 1, poss 42%

Kaikujen erä, kiekko liikkui välillä oikein mallikkaasti ja puolittaisia paikkoja saatiin luotua. Attack nukahti kahden salamamaalinsa jälkeen täysin, mutta pysty rakentamaan puolittaisia tilanteita vastustajan päähän.

3.ERÄ

Ancient ja jae pommittavat Kaiun maalivahtia oikein kunnolla, mutta hasG mikä hasG.
2.57 Famous heittää zipillä Ancientin läpiajoon, mutta hasG koppaa!

MATCH OVER
***kaiku saves: 7, poss 58%
***ätäk saves: 3, poss 41%

Attackin kova karvaus ei tuottanut tulosta. Tasainen peli, mutta voitto meni oikeaan osoitteeseen!