Zeltag (1+4)
Brutus (6+1)
Koz (1+6)

1. erä

1-0 Paguel (Donovan): HoPoKo menettää oman pään kulmassa, josta heikohkolla varmistelulla avautuu vapaa paikka
2-0 Donovan (Kaasutin, Paguel): Näppärä zippisyöttö puolustuksen ohi ja komea laukaus takakulmaan Donovanilta
2-1 Brutus (Zeltag, Koz): Reboundista verkon perukoille
2-2 Zeltag (Brutus, Koz): Zeltag on noussut vetosektorille ja iskee suoraan syötöstä tasoitusmaalin
2-3 Brutus (Koz, Hopoko): Kiekko pyörii lölläreiden päädyssä. Kiekko päätyy lopulta Kozin lapaan, joka jakaa nopeasti kiekon maalinedustalta paikan haistelleelle Brutukselle, jolla on helppo työ pistää one-timer sisään.

Ensimmäinen erä vedettiin kovalla sykkeellä läpi. Siitä kertoo myös erässä tehdyt 5 maalia. Löylynheittäjät lähtivät selkeällä määrätietoisuudella matsiin Ylämummo-voiton jälkeen, mutta Kaiun nopea ryhtiliike myös hyökkäyspäässä nosti vielä joukkueen rinnalle ja ohi. Kaikenkaikkiaan melko päästä päähän sahaamista, mutta statsienkin valossa Kaiku lievästi oli kuitenkin niskan päällä:

Saves 6-2, possession 46-53

2. erä

2-4 Brutus (Koz): Koz nousee aivan hyökkäyspään perukoille, josta syöttää Brutuksella, joka leikkaa maalin taakse. Sieltä sitten kevyen näköisesti vanhanaikaisella maali lölläripuolustuksen ollessa myöhässä.
2-5 Brutus (Koz, HoPoKo): Kozilta raipemainen passi laidasta Brutukselle, joka leikkaa keskelle ja ampuu vapaasti takakulmaan.
2-6 Brutus (HoPoKo, Zeltag): HoPoKo nakkaa passin Brutukselle, joka laukoo jälleen vapaasti takakulmaan

Kaiku jatkoi edelleen tehokasta hyökkäyspeliä. Nyt myös Löylynheittäjien maalivahti nappasi kiekon vain 2 kertaa kiinni. Vaikkakin tilastollisesti peli kääntyi mukamas Löylynheittäjille, oli mielestäni Kaiku selkeästi niskan päällä tässä erässä. Veikkaanpa ettei tuosta enää pysty Löylynheittäjät Kaiun vahvaa kentällistä yllättämään.

Saves 2-4, possession 52-47

3. erä

2-7 Brutus (Zeltag, Koz): Zeltagilta komea vetopassi pakkien välistä Brutukselle, joka laukoo pienestä kulmasta tarkasti takakulmaan.
2-8 Koz (Zeltag, maalivahti): Koz purjehtii puolustuksen läpi ja siirtää takakulmaan.
3-8 Kaasutin (Paguel, Donovan): Zippi laidasta maalille ja Kaasutin tökkää suoraan lennokkaan kiekon reppuun.

Kuten vähän arvelinkin: ei ollut lölläreistä enää haastamaan vahvaa kaikupoppoota. Loppua kohden molemmat joukkueet tuntuivat vain odottelevan matsin päättymistä. Maalintekopaikkoja oli syntyneiden maalien lisäksi molemmilla jengeillä muutamia. Kaikenkaikkiaan ottelu oli melko kovatempoista, avointa ja viihdyttävää, jossa pisteet menivät täysin oikeutetusti ainakin tällä kertaa vahvemmalle joukkueelle.

Saves 4-5, possession 52-47

Tuomari kiittää maaliraporteista: Näsis, Setti
Tuomari: bond_91
Lisätty: 02.07.2009 00:42