Norski (0+0)
T0ba (0+1)
Tepsu (1+0)

1. erä

1-0 Zingis (Zeltag, Brutus): Kiekko pelataan Zingiksen lapaan maalinedustalle, josta Zingikselle helppo työ siirtää sumpun takana olevan maalivahdin ohi kiekko maaliin.

Erää leimasi selkeä huolimattomuus pelaajille. Molemminpuolin puolustajat menettelivät kiekkoja, kiekko pomppi lavoista toisiin, pelaajat törmäilivät toisiinsa, juostiin isoissakin sumpuissa kiekon perässä, paikoista ei tehty maaleja jne. Hyvänä esimerkkinä huolimattomuudesta oli tilanne, jossa kiekko lähtee lipumaan kohti päätykulmaa. Sokeakin näki otsallaan tilanteessa kuinka kiekko ei mene pitkäksi vaan kimpoaa pelattavaksi, mutta silti joukkueet nukahtavat odottelemaan vihellystä.

Kuten tilastotkin kertovat, oli erä kuitenkin Kaiun hallintaa. Fantasian ainoaksi kunnon paikaksi jäi pybyn kiekonriisto, josta kuitenkin laukaus ohi maalin.

Saves 0-12, possession 59-40

2. erä

2-0 Zingis (Brutus, Hopoko): Karvaustilanteesta syntynyt tilanne, josta rutiiniluontoisesti one-timer sisään.
3-0 Zingis (ei syöttäjää): Zingis on elementissään (Kiekon Juho Järvinen) kun pääsee roiskimaan maalinedustalle pomppimaan jäänyttä kiekkoa ja puskee sen lopulta väkisin maaliin.
4-0 Brutus (Zingis, Zeltag): Brutus saa Zingikseltä hyvin puolustajien ohi syötön ja malttaa vielä kovan pelimiehen ottein siirtää kiekon sivulle, jolloin maalivahti pelataan kebabille ja kiekko oli helppo siirtää maaliin.

2. erä oli edelleen katsojan silmin yleisesti ottaen rumaa roiskimista. Fantasia ei vieläkään päässyt peliin juurikaan mukaan, joten raskas kolmas erä edessä lähteä ottelua kääntämään.

Saves 2-8, possession 57-42

3. erä

5-0 Zingis (Brutus): Kuulemma Norskin piikkiin. Huono avaus vihun lapaan tms.
5-1 Tepsu (T0ba): Tepsu vapautuu läpi avoimeen paikkaan ja siirtää kiekon maaliin.
6-1 Brutus (ei syöttäjää): Brutus nousee laidalta ja iskee loppuluvuiksi 6-1 etukulmaan.

Saves 2-6, possession 60-39

Heikko ottelu Fantasialta ja Kaiku pystyi puolihuolimattomallakin (26 torjuttua laukausta maalivahdille!) pelillä viemään pisteet selvin luvuin. Ottelun suurimmaksi yllätykseksi taisi jäädä Brutuksen tehot, enemmän syöttö- kuin maalipisteitä.

Katsomosta poimittua: "Norski on ihan pihalla." Lienikö joukkueen johtohahmon heikot otteet syynä karvaaseen tulokseen, vaiko aina yhtä vahvan Zingiksen huikeat tehot? Niin tai näin, vankisti Kaiku edelleen asemiaan liigan piikkipaikalla ja Fantasia joutuu edelleen taistelemaan tiukasti playoff-paikasta.
Tuomari: bond_91
Lisätty: 02.07.2009 22:42