honka (0+1)
Pepe (0+1)
inoT (0+0)

Lähtökohdat:

Kaiku 23 ottelua, 33 pistettä. Alla maaliton tasapeli Jypin kanssa, sitä ennen neljä perättäistä voittoa.
Liigan ykköshyökkääjä näyttää olevan sivussa pelistä, mutta sen sijaan Teemu tekee ensiesiintymisensä (!) Kaiun paidassa liigatasolla.

Arsenal sarjajumbona 17 ottelun jälkeen, kun koossa vain yksi voitto ja tasapeli. Kauden tähän mennessä ainut voitto tuli avausottelusta, joten alla peräti 16 ottelun voitoton putki. Tasapelistä ei ole kuitenkaan kauaa aikaa.

Tuomarin veikkaus pelistä 2-2. Sen verran heikolla kokoonpanolla on nyt Kaiku liikenteessä, ainoastaan HoPoKo tämän kauden parhaimmistosta kentällä.

1. erä

0-1 Anonyymi 1+0
Puolustuksessa kiekko pyörii vaarallisesti ja Anonyymi tulee paikalle pistämään laatan reppuun.

Torjunnat: Kaiku 0 - 5 Arsenal
Hallinta: Kaiku 57 - 42 Arsenal

Ei ollut Kaiun erä. Näennäisestä hallinnasta huolimatta kiekkoa ei saatu koskaan pelattua oikeisiin tekopaikkoihin ja paketti ei muutenkaan ollut kasassa millään osa-alueella.

2. erä

1-1 Teemu 1+0 Slappis 0+1
Slappis toimittaa suoraan aloituksesta kiekon pakin jalkoihin maalin eteen ja Teemu tulee paikalle törkkäämään pelin tasoihin!!!

Torjunnat: Kaiku 3 - 3 Arsenal
Hallinta: Kaiku 45 - 54 Arsenal

Arsenal piti komennon hallussaan ensimmäiset neljä minuuttia, kunnes Teemun tasoitus tuli hieman avausmaalin tapaan onnekkaasti ja tämän jälkeen Kaiulla oli ensimmäinen kunnon hallintajakso pelissä.

3. erä

1-2 Anonyymi 2+0 Pepe 0+1 honka 0+1
Anonyymi pääsee laukomaan pisteeltä ja veto painuu vastustamattomasti takakulmaan.

2-2 HOPOKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
USKOMATON viivapommi napsahtaaaaaa etukulmasta sisään, kauden toinen!!!

Torjunnat: Kaiku 2 - 3 Arsenal
Hallinta: Kaiku 49 - 50 Arsenal

Kaiku pelasi ottelun rohkeasti b-miehistöllä kolmen paremman pelaajan ollessa katsomon puolella. Varsinkin hyökkäyksessä Teemu jäi jatkuvasti täysin yksin eikä apuja tullut. Myös Zeltagin puuttuminen näkyi jälleen pelinrakentelussa enemmän kuin selvästi.

Arsenalilta vahva ottelu, näillä esityksillä joukkue kiusaa varmasti suurempiaan jatkossakin.