Ancient (2+2)
jae (2+2)
Famous (0+2)

1.ERÄ

00:28 *** 1-0 by Paguel (1+0) Donovan (0+1) (perus palffi eli Paguel maali, vie pakit kahville donovanin ovelasta syötöstä ja pistää lätyn maaliin)
01:02 *** 2-0 by Donovan (1+1) Paguel (1+1) moneys (0+1) ( en nähny ,mut palffi raipena niin varmasti komea maali!)
02:34 *** 2-1 by jae (1+0) Ancient (0+1) Famous (0+1) ( jae tg aina!)
03:25 *** 2-2 by jae (2+0) Ancient (0+2) Rikos (0+1) (jae tg aina!)

PERIOD 1/3 OVER
*** löyly saves: 3, poss 50%
*** A-tack saves: 8, poss 49%

Ensimmäinen erä oli tasapaksua, tiukkaa vääntöä, Attack hiukan niskan pääällä, mutta palffia odotellessa, todella jäässä oli ensimmäisessä erässä, törg!

2.ERÄ

01:03 Famous syöttää jaelle oneen, eipä jae tee!
*** jae on goalie area
02:08 *** 3-2 by Donovan (2+1) (pujottelee puolustuksen ja moken kans)
03:43 *** 4-2 by Miuge (1+0) Paguel (1+2) ( Paguel heitti taas raipena Miugelle, joka ei kyllä paikoista erehdy; peli 4-2!)
Attakille pariin otteeseen tarjotaan 2vs1- tilannetta, mutta –Burger- vakuuttaa maajoukkue scoutit eikä päästä poikia edes vetämään, huoh huoh!
05:44 *** 5-2 by Donovan (3+1) ( e nähny)

PERIOD 2/3 OVER
*** löyly saves: 6, poss 44%
*** A-tack saves: 1, poss 55%

Toisesta erästä sen verran ,että palffi jatkaa jäätymisiään eikä oikeen osannut muuta kun raipeilla joskus. Attack hallitsi toistakin erää suvereenisti, mutta löylyt aka Donovan teki maalit.

3.ERÄ

01:07 ***5-3 by Ancient (1+2) jae (2+1) Famous (0+2) ( nyt ne pojjaat onnistu sitten 2vs1-tilanteessa, jeje!)
03:59 ***5-4 by Ancient (2+2) jae (2+1)
04:05 *** 6-4 by Miuge (2+0) Donovan (3+2) Paguel (1+3)
04:43 ***7-4 by Donovan (4+2) Miuge (2+1) Paguel (1+4)
05:05 ***8-4 by Paguel (2+4) Donovan (4+3) Miuge (2+2)

MATCH OVER score: löyly 9 –4 A-tack
*** löyly saves: 5, poss 51%
***A-tack saves:7, poss 48%

Kolmannesta erästä sen verran, että Attack hajos kirjaimellisesti sen jälkeen kun tuomari (Staari) oli tuominnut heidän maalinsa lagimaaliksi, löylyjen hyökkääjät pääsivät lisäilemään pisteitänsä aika helposti. Voitto meni oikealle joukkueelle.