MarionettesMarionettes - LöylynheittäjätLöylynheittäjät 1-0

Marionettes - Löylynheittäjät 1-0

Marionettes: Def, Tumppi, hemuli, Daorim

Löylynheittäjät: Vaake, Lion, Kapis, Surely, Boumi

1.erä:

Löylyt aloittaa väkevästi ottelun ja alkuminuuteilla Lion karkaa tekopaikkaan ja mällä kiekon tolppaan. Se oli myöskin erän kovin tilanne. Loppua kohden Marionettes parantaa.

Torjunnat: 3-4 Hallinta: 45-54

2.erä:

1-0 Tumppi (Def)

Mariot lähte toiseen erään paljon parempina ja Tumppi pääsee sivaltamaan Mariot johtoon. Taululle lukemat 1-0. Def pohjusti maalin. Kaikin puolin Löylynheittäjiltä passiivista peliä. Epätoivoisia avauksia ja hyökkäyksessä ei paljon kaveria autettu.

Satunnaislausahdus katsomosta: <Desed> Jurma on marsu

Torjunnat: 3-6 Hallinta: 50-49

3.erä:

Löylynheittäjien raivoisasta yrityksestä huolimatta ottelussa ei lisämaaleja enää nähty. Maalivahti otettiin penkille jne. mutta lättyä ei saatu pussiin. Löylynheittäjien hyökkäykset mielikuvituksettomia ja maalintekoyritykset epätoivoisia monesti. Johtui totta kai myös Marionettesin vahvasta puolustuspelaamisesta. Marionettes ansaitsi voittonsa.

Torjunnat: 4-3 Hallinta: 51-48

Tähdet:

*** Def (Pohjusti ainokaisen maalin ja oli puolustuksen johtohahmo, vakuutti läpi ottelun)

** Tumppi (Kaikinpuolin pirteä esitys ja päälle vielä voittomaali)

* Boumi (LH:n pelinrakentaja jakoi oivaltavia syöttöjä, mutta tulosta ei vain syntynyt)
Tuomari: Joni_Lius
Lisätty: 22.08.2008 10:44