Taitava (0+3)
Stez (1+0)
Pepe (0+3)
honka (4+1)

Hockey Suomi taistelee teoriassa vielä paikasta kahdeksan joukkoon, Arsenalin pitäessä koko sarjan perää. Arsenal on esittänyt pirteitä otteita viime aikoina, joten pelistä on lupa odottaa kovaa taistelua!

1.erä:

***0-1 02:12 honka Taitava Pepe
Ja sitten kolisee, honka iskee Taitavan ja yleisön suosikki -Pepen syötöstö taululle 0-1.

Suomella suuria vaikeuksia saada peliä aukeamaan Arsenalin hyvän prässin painostaessa herkeämättä. Arsenal on taas kuunnellut tami-tammisen teesejä ja lause "keep it simple"kuvaa heidän peliään parhaiten.

***0-2 05:01 honka Taitava
Sitten iskee honka uudestaan tutun tutkaparin tarjoilusta.

Erä aika tasainen, possien tasoittaessa torjuntamäärää. Liskiksellä lopussa avopaikka laittaa kiekko sisään, ei kelpaa ainakaan vielä.

Torjunnat: HS 1 ARS 4
POSS: 46% ja 53%

2.erä:

Pepe leijuu jo erätauolla voittoa, näinköhän käy kalpaten.

***00:29 0-3 honka Pepe Taitava
honka laittaa sisään Pepe:n UPEASTA passista, poikkikentän syöttö upeasti takatolpalle
josta mies saa laittaa sisään. Taitavalle säälipassi.

***02:17 1-3 Tanguay
Tanguay näyttää muille mallia, laittaa kiekon väkisin sisään
Arsenalpuolustuksen keskeltä.

Arsenal näyttää olevan pienessä pinteessä. Kun HS painostaa. Arsenal saa paikkoja HS:n virheistä.

***04:34 2-3 Liskis Tanguay Mustoner
Sitten iskee Liskis kavennuksen, enää maalin ero!

Arsenal piti kiekkoa mutta Hockey Suomi iski paikoista maalit.

Torjunnat: HS 5 ARS 4
POSS: 41% 58 %

3.erä:

Tiukka erä tulossa, Arsenalin puolustaessa maalin johtoaan, ja HS:n hakiessa lisäosumia. Arsenalilla muutama hyvä paikka, vedot jääneet haskeen tai vähän vajaaksi.

***02:16 3-3 Tanguay Rehti Mustoner
Sieltä se sitten tulee, HS tasoittaa ja näyttää kovasti menevän samalla vauhdilla ohi.

***03:39 3-4 Stez Pepe honka
Sitten iskee Stez, kun Pepe pistää hienon avauksen läpiajoon. Varma viimeistely.

***04:11 3-5 honka
honka iskee, ilmeisesti huvittava maali koska koko katsomo repeää. Itsellä ei mitään havaintoa.

***05:21 4-5 Mustoner Rehti Liskis