louser (2+0)
Boocha (2+4)
Gal-e (1+4)

Attack - Malaga

Ennakko: Ottelu tasainen on alkamassa näin perjantain ensimmäisellä tunnilla. Ennakkoon Malagan lyön eholle voittajana, mutta peli sen kertoo sit 15 pelatun minuutin jälkeen. 2-3 Malagalle.

1.erä

1:15 jae lagaa ja peliin päästään takaisin 2 minuutin paikkeilla.

2:33 *** 1-0 Ancient 1+0 (jae 0+1 , Famous 0+1) || jae pistää takatolpalle autopassilla ancille, jolla on helppo työ siirtää kiekko moken ohi verkkoihin!

3:02 *** 1-1 Boocha 1+0 (Gal-e 0+1, Tender 0+1) || Attackin pakisto päästää aivan liian helpolla jo sinisen kohdalla Malagan jätkät 2vs0-tilanteeseen, josta Boocha hoitaa one-timerin sisään.

4:16 jae läpi, mutta maalia ei synny

4:20 Gal-e vastahyökkäyksestä puolittain läpi, mutta maalia ei synny tästäkään tilanteesta.

4:56 C.J. pyöri miten sattuu keskialueella, josta avautui vaarallinen paikka Boochalle mutta molari hoitaa.

*** PERIOD 1/3 OVER
Attack saves 9 poss 46
Malaga saves 6 poss 53

Yhteenveto: Tilanteita ja vauhdikkaita taistoja erässä riitti ja erittäin tasasta kiekon hallussapitoa löytyi. Toiseen erään odotetaan samanlaista tehokkuutta kummaltakin osapuolelta.

2.erä

jae lagaa, mutta peli saadaan käyntiin jo 10 sekunnin kohdalla

7:02 famous pistää lähietäisyydeltä kauhean "tykin", mutta ohi menee!

8:28 *** 1-2 Tender 1+1 (Boocha 1+1) || Tender nousee hyvälle maalisektorille ja pistää etukulmasta sisään.

8:50 jae läpi, mutta louser blokkaa vedon takaa ja ottaa kiekon itselleen.

8:54 *** 2-2 Ancient 2+0 || Nousee kulmalta-> kuti ja sen riparista itse vielä sisään!

9:03 *** 3-2 jae 1+1 (Ancient) ||Melko lörppö kuti yllättää moken varusteista Malagan jätkät.

3:09 *** 3-3 louser 1+0 (Boocha 1+2, Gal-e 0+2) || Raporttia tehdessä ei näköhavaintoja.

9:29 *** 3-4 Boocha 2+2 (Gal-e 0+3) || Maalin edestä tunkee kiekon etukulmasta sisään.

*** PERIOD 2/3 OVER
Attack saves 5 poss 48
Malaga saves 7 poss 51

Yhteenveto: Maaleja mahtui toiseen erään jopa viisi, joista kolme Attackin häkkiin ja kaksi Malagan verkkoihin. Edelleen tasaista ja tiukkaa vääntöä ja kiekko näyttää pysyvän kummallakin melko tasapuolisesti hallussa. Ennustus kusi, mutta np! Kolmanteen erään->

3.erä

Tenderin vuoro lagailla taikka idlata, whatever! =) Peli päästään taas aloittamaan 10 sekunnin kohdalla.

12:44 *** 3-5 Gal-e 1+3 (Boocha 2+3, Tender 1+2) || Iso aukko on Attackin puolustuksessa ja vapaa linja kulkee suoraan 2vs0-tilanteeseen, jossa Boocha esittää syöttötaitojaan pistämällä Gal-e:lle takakulmalle, jonka on helppo korjata itselleen maali tilastoihin.

13:16 *** 3-6 louser 2+0 (Gal-e 1+4, Boocha 2+4) || Ei muistikuvaa, kun kirjotin viime maalin kulkua ó,Ó

13:20 Boocha pamauttaa suoraan tolppaan puolittaisesta läpiajosta.

14:09 *** 3-7 Tender 2+2 || Yksilösuoritus, etukulmaan hyvältä maalintekosektorilta. Joko on Attackin selkäranka katkaistu…

*** PERIOD 3/3 OVER
Attack saves 5 poss 41
Malaga saves 1 poss 58

Yhteenveto 3.erästä ja koko ottelusta: Attackin puolustuksessa löytyi koko ajan rakoja ja poikittaissyötöillä Malaga sai herkutella melkein koko pelin ajan milloin vain halusi. Myös maalit tulivat yleensä näistä tilanteista. 2 erää toooosi tasaista vääntöä, mutta Malaga otti pallon itselleen ja hallitsi kolmatta ja viimeistä erää suvereenisti eikä Attackilla ollut pahemmin sananvaltaa. Boocha jatkaa pistetehtailuaan ja meinaa ottaa Paguelin paikan ykköspallilla, se jää kauden jälkeen nähtäväksi kumpi sen kuninkaan penkin valloittaa!