Doyle
Jukkis

On alkamassa jännääkin jännempi Rootsien viimeinen matsi SHL:ssa. Pelistä odotetaan erittäin näyttävää kiekollista osaamista ja avointa peliä. Katsellaan sit mitä peli tuo tullessaan.

ERÄ 1.

Ja heti erän alkuun rootsit pommittavat kohti uvexin maalia. Ja sitten on uvexin vuoro. Tätä yleisö on tullut katsomaan, avointa kiekollista peliä.

2.13 pelattu ja Doyle pistää ensimmäiset Norskit.

Päästä päähän mennään ja molempia maalivahteja testataan tasaisesti.

Eka erä tasasta vääntöö ja maalipaikkoja molempiin päihin, mutta tuloksena silti 0-0. Tästä on hyvä jatkaa.

ps. ei yhtään publahuutelua ekassa erässä, hyvä yleisö.

poss:roots 57% uvex 42%
saves:roots 6 uvex 8

Doylelle 2 norskia tilastoihin.

ERÄ 2.

Ehkäpä tässä erässä päästään maalien makuun.

Samalta näyttää kuin ekassa erässä, maalivahdeilla riittää töitä ku pommeja satelee kaikkialta.

2.18 ja doyle kerää 3. Norskitähtensä ja tais tulla heti perään neljäs.

2.56 1-0 pökäle (Sax,Lappis) (2vs1 tilanne, kuuluu klap klap klap ja kiekkoo haetaan repusta.)

4.03 1-1 Jukkis (Andis,Doyle) (tuomari missaa maalin ja yleisökään ei osaa kertoa millanen oli. Ilmeisesti nätti?)

5.23 2-1 pökäle (Stomme,Lappis) (kiekko pomppaa maalineteen pökäleelle eikä hän erehdy)

5.46 2-2 Andis (taas kirjotin rapsaa, mutta ilmeisesti veto keskeltä kulmaan.)

Samaa menoa ku ekassa erässä paitsi, että maaleja rupes syntyyn.

poss: roots 52% uvex 47%
saves: roots 3 uvex 5

ERÄ 3.
Nyt on maalejakin nähty ja kaikkee. Jos yhtä hyvää peliä kuin 2 aikasempaa erää, niin viihdyttävä peli kokonaisuudessaan.

0.42 ja andis paukuttaa jukkiksen syötöstä, mutta roots hasek kestää.

1.25 uvexmoke ottaa onen kiinni???

2.01 saatiin eka peelokatsojakin

3.13 Kiekko rootsin maalilla, mutta ei mene.

4.11 2-3 Andis (Jukkis) (ei hemmetti taas yritin kickii peeloja ku miehet painaa maaleja.)

5.23 3-3 Lappis (Sax) (roots tasottaa)

6.00 Uvex vetää vielä maalin, mutta aika loppuu juuri ennen.

saves: roots 7 uvex 5

Peli oli tasasta alusta loppuun ja oikeutettu tulos. Hieno päätös rootsin SHL-taipaleelle. Muutama peelo saatiin vikaan erään huuteleen katsomoon.

Tähtiä tässä ottelussa ei jaeta, kaikki oli tasasen hyvii, joten kaikille 4 tähtee.
Tuomari: Riipperi
Lisätty: 19.07.2009 21:41