Konrad (2+1)
Asterix (1+4)
Rnd (2+1)
Zyd (0+0)

Ensimmäinen playoff-sarjan ottelu Löylynheittäjät - Penguins on alkamassa ja katsomossa on laimea tunnelma, jonka keskipisteenä on sankarimme niwo. Tuomari ennustaa ottelusta tasaväkistä ja veikkaa löylylasien takaa 4-3 voittoa kotijoukkueelle. Myös suurin osa katsomon ennustajista haistaa maalijuhlan tuntua.

1/3:

1. min
- Löylynheittäjillä pieni painostus pingviinialueella, kiekko saa kosketuksen tolppaan
2. min
- Paguelilta hyvä veto kohti etukulmaa, jälkitilanne
-> 1:15 1-0 Donovan Paguel -Burger-
3. min
- 2:22 2-0 Paguel Kaasutin -Burger-
4. min
- 3:17 2-1 Konrad Asterix

löylyt saves: 2, poss: 47%
pingvins saves: 5, poss: 52%

Puusilmän mielestä ensimmäinen erä hienoista löylynheittäjähallintaa.

2/3:

1. min
- Löylynheittäjät aloittaa hallitsemalla kiekkoa kunnes Rnd:llä alkaa pätkiä
3. min
- 2:47 2-2 Asterix
4. min
- Paguel läpi, mutta ei aivan onnistu maalinteossa..
5. min
- Paguel ampuu, sivuverkkoon
- Donovan tykittää aivan maalin edestä sumpun seasta, pääty laulaa

löylyt saves: 1, poss: 59%
pingvins saves: 5, poss: 40%

Löylynheittäjillä hyviä paikkoja, ripaus onnea (ja taitoa) niin lukemat olisivat erilaiset.

3/3

1. min
- Pingviinihyökkäys lähellä maalia, syöttö ei aivan tavoittanut pingviiniä maalinedustalla
- 0:31 2-3 Rnd Asterix Konrad
- 0:46 3-3 Paguel Donovan Kaasutin
3. min
- 2:30 4-3 Paguel Donovan
4. min
- purilaisella pientä lagia havaittavissa
5. min
- Pingviinit aloittavat sulkemisen
- 4:50 4-4 Rnd Asterix
6. min
- Pingviineillä pahan näköistä hallintaa, lähellä käytiin

JATKOAIKA:

1. jatkoerä

1. min
- Donovanilta hyvä veto ensimmäisellä minuutilla, pingviinimaalivahti jo maissa, hieman ohi takatolpan.
3. min
- Seuraavaksi asialla Paguel, taas samanlainen tilanne mutta niukasti ohi
4. min
- Paguel zippaa kaukaa ja mokke pomputtaa
- Pingviinit työntävät kiekkoa maalille mutta mokke nappaa kiekon välistä
5. min
- Pingviinit taas lähellä ratkaisua, maali oli jo tyhjillään
6. min
- Asterix ampuu kohti etukulmaa viimeisillä sekunneilla, löylyvahti torjuu!

2. jatkoerä

Tilanteita riittää mutta tuomarin laiskat sormet ja pää eivät pysy mukana.

3:01 4-5 Konrad Asterix Rnd

*** Asterix
** Paguel
* Zyd

Tuomarilta meni suurin osa maaleista ohi, sen takia niistä ei sen kummempaa ole mainittu. Ehkä ens kerralla ollaan skarmpimpana! Hieno matsi, paljon maaleja ja toimintaa.