04:57 3-1 bng (Ratazz)

Bav pos. 53%, saves: 3
Löylyt pos. 46%, saves: 5

Yhteenveto:

Alkua ja ensimmäistä erää Löylynheittäjät hienokseltaan hallitsivat, mutta tekopaikat menivät kohtuu tasan. Löylärit olivat kuitenkin viimeistelyssä hieman tarkempia ja Surely siirsi Löylyt johtoon kun odoteltiin jo päätössummeria.

Toinen erä oli aika keskinkertaista pelailua, mutta jo silloin oli havaittavisaa Avengersien saaneen paremmin pelistä kiinni.

En tiedä mitä kopissa oli toisella erätauolla puhuttu vai johtuiko se vaan alkujännityksen laukeamisesta, mutta kolmanteen erään tuli päättäväinen Avengers ja erä heille 3-0 ja ottelu siis 3-1. Joukkue paransi peliään pitkin peliä ja ansaitsi voittonsa.