(0+0)
(0+0)
(0+0)
(0+0)

Ratkaiseva välieräottelu alkamaisillaan. Kumman rahkeet riittää finaaliin ja kummalla kesäloma kutsuu. Odotettavissa kiihkeä ja tiukka kamppailu, jonka luulen päättyvän Revolutionin voittoon 3-1. Kokemus vie voiton tällä(kin) kertaa.

***1.ERÄ
2.10 1-0 Ari(jounas) Ari vetää jostai siniviivan tuntumasta, helpohkosti mokke imasee
3.19 Wilperi menossa läpi, mutta Arin syöttö menee liiaksi eteen
5.02 2-0 jounas(Ari, Wilperi) Ari syöttää jounakselle, joka vetää melko kaukaa eikä mokke ehi kissaa sanoa ku limppu on verkos
5.46 3-0 jounas(Wilperi) Wilperi nappaa kiekon ja syöttää jounakselle maalin eteen jolla on helppo työ laittaa kiekko sisään

Revo: poss 47% saves 4
Pingut: poss 52% saves 1
Erä oli Revojen hallintaa melko selkeästikkin. Revoilla nyt aika turvallinen 3 maalin johto, mutta se kilppari ei ole aina paras vaihtoehto näin aikaisessa vaiheessa peliä. Ratkeaako peli jo seuraavassa erässä, sitä jännitetään.

***2.ERÄ
0.30 Rnd sörkkii maalin edustalla mutta kiekko menee maalivahdille juuri ja juuri
1.01 4-0 Ari - Ari pyöräyttää itsensä maalin eteen ja zippaa kiekon sisään
3.25 5-0 jounas(Wilperi, Ari) Nätisti pelattu 2vs1 tilanne
4.03 6-0 jounas(Ari) jounas päräyttää kiekon verkon perukoille ja peli taitaa olla tässä
4.26 7-0 Wilperi(jounas, Mäiske) Mäiske avaa pistetilin, ei mul muuta
5.22 Mäiske lakkaaa

Revo: poss 55% saves 2
Pingut: poss 44% saves 2
Revot vei, Pingut vikisi. Siinä tiivistettynä erän tapahtumat. Pinguil parit paikat, mutta ei löydä kiekko verkkoon. Finaalissa taitaa olla toista vuotta putkeen HC Revolution.

***3.ERÄ
0.18 8-0 jounas - jounas karvaa kiekon helposti, menee läpi ja tekee
1.56 9-0 Wilperi(jounas) Jälleen kiekko karvataan ja jounas laittaa maalin eteen Wilperille tyhjiin
3.36 10-0 Ari(jounas, Wilperi) jounas heittää lämypassin maalille eikä Ari erehdy

Revot: poss 56% saves 3
Pingut: poss 43% saves 4
Eipä jääny Pinguilla jälkipolville kerrottavaa. Revot vei peliä aikalailla kokoajan. Onnea Revoluutionille finaalipaikasta jo toista vuotta putkeen. Pinguilta kuitenki luultavasti yli odotusten debyyttikausi, joten siitä on hyvä jatkaa.