1. erä
0-1 weza
1-1 cobbapop (KURRI - Juluma)
2-1 Femma (cobbapop - Juluma)

Hieno peli luvassa kun pelaajilla tuntuu olevan pelifiilis ja doping kohdallaan. Heti erän alkuun juluma on lähellä runnoa kiekon omaan maaliin, mutta ei onnistu. 1:30 pelattu kun sinappien maalilla on hieman sekava tilanne ja sieltä jostain weza niittaa kiekon ekaa kertaa maaliin. 3:07 pelattu kun Juluma nakkaa nätin pitkän avauksen jonka saa itselleen KURRI, pieni siirto ciballe joka katselee hetken ja isG kiekon etukulmasta maaliin ja tasoittaa pelin. Tasoitusmaalin jälkeen kissala selvissä vaikeuksissa ja ajassa 4:24 tulee lisää kylmää vettä niskaan kun Femma ampuu sinapit 2-1 johtoon. Aivan erän lopulla n3wb laittaa komean avauksen jordanille joka pääsee sinappien alueelle haastamaan pakkeja, mutta ei keksi kiekolle käyttöä ja antaa sen jälleen sinapeille.

3-6 Jordan

Toiseen erään lähdetään sinappien 2-1 johdossa. Tässä vaiheessa wc kelpais tuomarille mutta katsellaan nyt peli loppuun ensin. Lievää sinappien painostusta myös tässä toisen erän alussa. Kissala ei tunnu pääsevän oikein kunnon maalintekopaikoille, mutta pari vetoa lähtee upeasti kauempaa, tosin ei uppoa maaliin. Pelikellossa 1:48 kun sinapit tulee vaarattoman näköiseen hyökkäykseen, kiekko siirrellään julumalle viivalle ja sieltä lähtee armoton mälli joka painuu kissalan maaliin. Vain hetki sinappien maalin jälkeen kissala hyökkää ja tähän mennessä kissalan loisteliain pelaaja weza iskee illan toisen osumansa. Raju tahti jatkuu, ja en taaskaan ehdi näkemään tilannetta kunnolla mutta jostain sieltä maalinkulmalta weza hakkaa kiekon tyhjään kassiin jo kolmannen kerran. Kissala on saanut hirmuisen vaihteen päälle ja Jordan iskee kissalat 4-3 johtoon. Tästä maalista tosin tuli ilmoitus että meni lagilla, itse en tilannetta nähnyt kun kirjoitin tilastoja :) Nyt räpsyy maaleja niin että ei ehdi katsoa peliä ollenkaan, menee ihan kirjotteluksi. Välissä joku tulee huutelemaan tiimiäkin yleisön joukosta ja pääsen esittelemään kaverille uusien maiharieni kovuutta. Maalirikas erä ja erittäin viihdyttävää seurattavaa yleisölle. weza sai oman kypärätemppunsa valmiiksi, jonka jälkeen Jordan aloitti oman esityksensä ja naputteli myös kolme häkkiä toisessa erässä.

3. erä

3-7 weza (n3wbdeath)
3-8 Jordan (n3wbdeath)
4-8 cobbapop

Kolmas erä alkaa kissalan komennossa ja wezan näytös saa jatkoa, kun kaveri viimeistelee jo illan neljännen maalinsa. Ajassa 2:41 Jordan ampuu komeasti b pisteen tuntumasta kissalan jo 8-3 johtoon. Erä puolivälin jälkeen cobba vielä hieman kaunistelee lukemia ja iskee sinappien neljännen maalin. Erän loppu mennään aivan pelaillessa, kun homma on jo ratkennut aikoja sitten.

joukkueet tulos tuomari aika
SinappikoneSinappikone vs. Kissalan PojatKissalan Pojat 4 - 8 Norski 22.08.2008 10:44