Aksa 0+1
Stomme 0+0
Lappis 0+0

ROUND 1

Asentaja pääsee n. ensimmäisen minuutin kohdalla karkuun ja siirtää Rootsit johtoon. Mutta jo seuraavasta hyökkäyksestä Valderman rankaisee ja tilanne 1-1. Hetken aikaa on tasaista vääntöä ja Tarttila saa aikaan nätin kuvion jonka päätteksi Hei tekee maalin. Rootsien painostuksen päätteksi kiekko pomppii onnekkaasti keskialueelle suoraan Valdermanin lapaan eikä Valderman erehdy. Loppujen lopuksi ensimmäinen erä hyvin tasainen vaikka, 3-1 Tarttila sen veikin.

ROUND 2

Jälleen Roots ottaa vahvan alun. Aksa laittaa zipin maalille ja Asentaja tekee. Muttä jälleen kerran, vastahyökkäyksestä Tarttila iskee maalin, 4-2. Neljännen minuutin kohdalla Gaattori laittaa poikkisyötön Hei:lle ja hän vetää B-pisteen kaarelta hienon vedon, 5-2. Tämä erä meni kuitenki ehkä hiukan Rootsien puolelle vaikka Tarttila sen voittikin.

ROUND 3

Jälleen ensimmäisen minuutin kohdalla tulee maali, tällä kertaa Tarttilalle. Eikä aikaakaan kun, Hei siirtää Tarttilan jo 7-2 johtoon. Eikä jälleen ehdi kissaa sanoa, kun Track tekee maalin, hiukan onnekkaastikkin. Valderman vääntää vanhanaikaisella Tarttilan jo 9-2 johtoon. Pian Gaattori siirtää pelin jo 10-2. Jällen valderman karkaa ja peli 11-2.

Yhteenveto:
Peli oli 2 ensimmäisen erän ajan aika tiukka ja maalipaikkoja oli kummallakin. 3 erä meni kuitenkin täysin Tarttilalle ja Rootsien peli oli aivan sekaisin.