SinappikoneSinappikone - Club Of HärmäClub Of Härmä 1-1

SinappikoneSinappikone

Club Of HärmäClub Of Härmä

Piakoin on alkamassa liigaottelu Sinappikone-Club Of Härmä, sää on ollut tänään kaunis ja näin ollen tuomari on hyvällä tuulella. Ehkä vähän väsyttää, mutta ei se haittaa, koska toivottavasti pian näemme huippu kiekkoa. Ottelun selkeä ennakko suosikki on Sinappikone, mutta ei tyrmätä heti COHin voitto mahdollisuuksiakaan.

1.Erä
- 05.11 Sinappikone rakentaa hienon ylivoima hyökkäyksen ja cobbapop iskee maalin. Syöttäjinä Juluma sekä Femma.

Ensimmäisessä Sinappikone hallitsi peliä odotetusti, mutta huippu vaaralliset maalipaikat puuttuivat lähes kokonaan. Toki Sinappikone pääsi useasti laukomaan, mutta lähes aina turhan kaukaa. Jatkuuko Sinaappien hallinta myös toisessa erässä, vai pääseekö COH peliin mukaan. Se nähdään pian.

Sinappikone: saves 1, poss 58
Club Of Härmä: saves 4, poss 41

2.Erä
- 05.23 Horcoff ja Vosu 2v1 tilanteeseen ja pienen siirtelyn jälkeen tasoitus. Maalintekijänä Horcoff

Huomattavasti tasaisempi erä kuin ensimmäinen. COH jatkoi tiukkaa puolustus pelaamistaan ja näin ollen Sinaapeille ei auennut oikein maalinteko paikkoja. Erän lopulla COH pääsi iskemään 2v1 hyökkäykseen keskialueen riistosta ja tasoitti ottelun 1-1.

Sinappikone: saves 4, poss 47
Club Of Härmä: saves 2, poss 52

3.Erä
- Maaliton

Kolmanteen erään molemmat joukkueet tekivät yhden vaihdon kumpainenkin. COH painaa lähes koko erän vimmatusti päälle ja luo tukun maalinteko paikkoja, mutta kun ei osu tänään niin ei! Kun puntaroin koko ottelua, niin lopputulos oli aivain oikeutettu. Pakko mainita tähän vielä, että ottelussa tuli 4 peli katkoa :o

Sinappikone: saves 3, poss 54
Club Of Härmä: saves 3, poss 45