MarionettesMarionettes - Club Of HärmäClub Of Härmä 3-0

MarionettesMarionettes

Club Of HärmäClub Of Härmä

Nyt väsyttää viel enemmä ku viime pelis, mut en voinu kieltäytyy tästäkään kunniasta. Elikkäs noin kello puol yks yöllä! on alkamassa taaskin jännittävä liigaottelu Marionettes-COH. Joiden epäluotettavien lähteiden mukaan Marionettes pelaisi 4 hyökkääjälä :o, pitäneekö moinen huhu paikkaansa?

1.Erä
- Maaliton

Henkilökohtaisista syistä en kerinnyt seuraamaan ensimmäisen erän tapahtumia. Tuloksesta, hallinnasta ja torjunnoista päätellen erä oli aikaslailla tasaväkinen. Skarppaan kakkos erään ni saatte tekin luettavaa :).

Marionettes: saves 3, poss 48
Club Of Härmä: saves 4, poss 51

2.Erä
- 05.28 Siellä lepää, 2v1 ja Linoleum iskee Bumen veivien jälkeen

No niin, heti erän alusta asti simä sekä kanki kovana (ehehhe…). Tässä vaiheessa jo vähän väsyttää. Joo tää olikin täysin Marionettesin erä. Loppuun sai vielä ansaitun maalinkin.

Marionettes: saves 2 , poss 58
Club Of Härmä: saves 6 , poss 41

3.Erä
- 02.00 Bume (Fabio,Tumppi), sori en nähny
- 03.23 Fabio (Bume,Linoleu), nuq

Tulin hyvälle tuulelle ku muistin et kesäloma alkaa kohta, JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES. Ja sitten taas seuraamaan ottelua ->. Taas pyydän anteeksii, väsyttii nii pirusti, et ei voinu oikee keskittyyy pelii :(. Ridge huuteli törkeyksii kesken pelin! 3-0 maalin jälkeen <Femma> coh ihan kusessa. Niin ja otteluun takas, Marionettes tais hallita miten halus, emt!!!

Club Of Härmä: saves 5 , poss 41