Fabio 0+1
Linoleum 1+2

1.Erä
- 05.07 1-0 Asentaja (Insomnium,Lappis) veto b-pisteen kohdalta takanurkkaan

Tasainen erä. Marionettesiltä puuttuvat täysin laukset, Rootsit taas eivät suotta vastuuta kokoajan siirtele, vaan lähtevät rohkeasti kokeilemaan Marionettesin maalivahdin kuntoa. Erän lopulla se tuottaakin tulosta Asentajan tehdessä 1-0 johtomaali.

Roots: Torjunnat 0, Hallinta 48
Marionettes: Torjunnat 5, Hallinta 51

2.Erä
- 02.32 1-1 Daorim (Linoleum) tykittää b-pistein välistä kiekon maaliin

Pianoista Marionettes hallintaa. Toisessa erässä Marionetteskin päätti alkaa laukomaan ja toisella minuutilla tasoitus sitten jo syntyikin. Marionettessillä oli useita muitakin maalinteko paikkoja, mutta ei tullut tulosta muista. Rootsin laukset tulivat pääasiassa aikas kaukaa, eivätkö olleet kovin vaarallisia.

Roots: Torjunnat 4, Hallinta 42
Marionettes: Torjunnat 6, Hallinta 57

3.Erä
- 00.03 1-2 Linoleum karkaa heti aloituksesta kun Roots pelaajat nukkuvat
- 02.10 1-3 Daorim (Fabio,Linoleum)
- 05.59 2-3 Lappis (Insomnium) tiukkaa pääty seinästä kimmoneen kiekon maalin

Marionettes karkaa heti erän alussa 1-2 johtoon, kun Roots pelaajat nukkuvat alotuksessa. Marionettes hallitsee erän alkua ja lisää johtonsa jo kahteen maaliin. Roots kaunistelee lukemia vielä erän viimeissä sekunnilla, näin ollen ottelu päätty Marionettesin hyväksi 3-2.

Roots: Torjunnat 2, Hallinta 47
Marionettes: Torjunnat 5, Hallinta 52